E-handel har gjort logistik til et afgørende konkurrenceparameter

Behovet for at optimere lagerstyring har bredt sig fra de store handelsvirksomheder til den voksende skare af mindre e-handelsvirksomheder. Derfor lancerer Apport Systems nu det første dedikerede WMS til små og mellemstore virksomheder, som Apport forventer vil give virksomhederne en effektivisering på mindst 20 procent på lagerdriften.

Mange mindre lagre kæmper i dag med at ekspedere hurtigt nok, få overblik over beholdningerne og lave effektive lageroptællinger. Et dedikeret WMS (Warehouse Management System) vil ofte være løsningen, men bliver traditionelt opfattet som både dyrt og komplekst. Nu har Apport Systems A/S imidlertid lanceret Apport WMS Basic – det første dedikerede WMS til små og mellemstore virksomheder.

”Området udvikler sig hastigt, og for mange virksomheder er lageret pludselig blevet et meget vigtigt konkurrenceparameter. Det gælder ikke mindst for e-handelsvirksomheder, som ofte leverer de samme produkttyper som deres konkurrenter. For dem er pris, leveringssikkerhed og leveringshastighed helt afgørende, og de parametre er i høj grad et spørgsmål om professionel lagerstyring,” siger Asger Sandberg Petersen, salgsdirektør i Apport Systems A/S og fortsætter: "Vi ser et klart behov for et produkt, der giver mindre virksomheder mulighed for at høste fordelene ved et WMS, som ellers har været forbeholdt større organisationer med større budgetter. For tiden bliver der for eksempel talt meget om behovet for dag-til-dag levering – et WMS er rygraden, der gør det muligt,” siger Asger Sandberg Petersen.

Kort tilbagebetalingstid
Apport WMS Basic bygger på teknologi, software og erfaring fra den eksisterende og større løsning, Apport WMS. Forskellen er, at Apport WMS Basic er en færdig hyldevare, som består af udvalgte, grundlæggende funktionaliteter til mindre lagre, og til gengæld koster under en tredjedel af prisen for en traditionel kundetilpasset WMS-løsning.

”Et WMS giver typisk store muligheder for effektivisering. Mange plukker i dag stadig med papirlister og håndterer lageret med et modul i ERP-systemet – de vil typisk kunne effektivisere med minimum 20 procent med et WMS. Derfor har Apport WMS Basic en kort tilbagebetalingstid,” forklarer han.

For at imødegå opfattelsen af WMS som en både dyr og kompleks omgang bliver Apport WMS Basic leveret som en komplet pakke med software og lagerspecifik hardware, opsætning af system, ERP-integration, uddannelse af medarbejderne osv. Apport WMS Basic kan lejes eller købes alt efter behov, og det er enkelt at opgradere til den fulde Apport WMS-løsning, hvis virksomhedens behov skulle ændre sig senere.

"Vores mål er at nedbringe barriererne for kunden mest muligt, både med hensyn til økonomi og kompleksitet i leverancen. Vi ønsker, at langt flere virksomheder får mulighed for at geare deres lagre til både nutidens og fremtidens konkurrencesituation," siger Asger Sandberg Petersen. 

Læs mere om Apport WMS Basic: http://www.apportsystems.com/loesninger/apport-wms-basic.html

For yderligere oplysninger kontakt: Asger Sandberg Petersen, salgsdirektør hos Apport Systems A/S på tlf. 4177 3550 eller mail asp@apportsystems.com

Mere fra...

19.02.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Episode 1 Fremtiden for lagerstyring: AI og automatisering

31.01.2024Apport Systems A/S

Sponseret

P/H Poul Hansen får Apport Systems Enterprise lagerstyring.

30.01.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Matas' vej til effektiv lagerstyring

19.12.2023Apport Systems A/S

Sponseret

Verdensmarked spilleren FlowCon International får Apport WMS.

DRINX vælger Apport WMS

30.06.2023Apport Systems A/S

Sponseret

Wexøe A/S har valgt Apport WMS, og vi kunne ikke være gladere.

12.05.2023Apport Systems A/S

Sponseret