Efterspørgsel på løsninger til råvare-reduktion

Det er ikke nogen hemmelighed at råvarer er dyre. Men endnu dyrere er dog råvarer, der slet ikke bruges, og som derfor ender som affald. Hvordan kan dette spild reduceres? Det er der mange virksomheder, der efterspørger lige nu. Vi har set på sagen:

Det er ikke nogen hemmelighed at råvarer er dyre. Men endnu dyrere er dog råvarer, der slet ikke bruges, og som derfor ender som affald. Hvordan kan dette spild reduceres?

Med de stigende råvarepriser, er mange organisationer blevet mere opmærksomme på at reducere omkostningerne ved affald og spild. Disse omkostninger er ikke begrænset til selve materialet.

For eksempel er der også omkostningerne ved tabt produktionstid, energi, den tid det tager at omarbejde et produkt eller genstarte en linje, de energiomkostninger, der kræves for at genstarte, og omkostningerne ved håndtering af affaldsmaterialer.

Med Industrial Internet of Things (IIoT) kan du måle, hvor meget af dit materiale der ender som affald, og hvilke parametre der har indflydelse på det. Derudover får du den nødvendige indsigt til at gribe ind i rette tid og rette sted i produktionen, for at reducere spild.

Optimering af processer med IIoT

Ofte er en stigning i mængden af affald eller skrot et spørgsmål om processer, der ikke kører effektivt. Det kan medføre at en produktionslinje lukkes ned, fordi der opstår en maskinfejl, eller fordi komponenter skal ændres. Genstart af en maskine tager ofte tid, især når det ikke er tydeligt for operatørerne, i hvilket omfang det påvirker produktionsresultatet, eller også fordi der simpelthen er for mange ukendte parametre at tage højde for.

Med IIoT kan produktionsenhederne forbindes, så de indsamlede data bliver målrettet netop jeres installationer og processer. Dermed kan I overvåge og analysere alle data, med henblik på at reducere spild og nedetid. Styrken ved IIoT er, at det giver handlingsorienterede data og indsigter, som du rent faktisk kan gøre noget med – også når det gælder en mere effektiv anvendelse af råvarer.

Det er tilmed ret enkelt at komme i gang med IoT eller at udbygge jeres nuværende IoT løsning, så I får mest mulig ud af investeringerne. 

03.04.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Sådan bliver de stigende priser en gevinst

30.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Hvornår kan nedetid forhindres?

27.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Skab stabil indtjening trods svingende tider

24.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 områder hvor du med fordel kan forbedre din Business Central løsning

09.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 ting AR kan styrke i din værdikæde

03.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Undgå de klassiske fejl med struktureret dokumenthåndtering