En udfordrer ser fremad

IFS er ikke den største aktør på sit marked, men man vil gerne være den bedste for sine kunder, bl.a. ved at give dem de rigtige valg, hvilket skal skabe organisk vækst. Samtidig er man nået til enighed med Astea om et opkøb, der vil gøre IFS til en global leder på FSM.

CEO Darren Roos var første keynote-taler på scenen i Boston. Foto: Anders Kampmann.

09.10.2019

Anders Kampmann, SCM.dk

2019-udgaven er IFS’ verdenskonference er i gang, og koncernens topchef, CEO Darren Roos, var naturligvis første taler til eventen i Boston. Han tog med det samme fat i konferencens tema, #forthechallengers, som i høj grad handler om hans eget selskab.

”Vi er ikke de største på vores marked, så vores udfordring handler ikke om at være nr. 1, men at blive det. Med vores størrelse er vi nødt til at fokusere på nogle bestemte industrier og blive de bedste der. Derfor investerer vi også dobbelt så meget i R&D i dag som for tre år siden”, fortalte han.

Ifølge Roos vil kunderne grundlæggende have tre ting: kortere time to value, mere ease of use og lavere total cost of ownership (TCO). Vejen til at opnå det går ikke mindst gennem teknologier som kunstig intelligens, augmented reality og internet of things, det hele selvfølgelig understøttet i skyen.

Men skyen er ikke for alle, påpegede han samtidig, og selvom cloud naturligvis er en prioritet for en virksomhed som IFS, så har man en anden tilgang på området end nogle af de store konkurrenter.

”SAP og Oracle skubber kunder op i skyen, selvom de ikke nødvendigvis er klar til det, men det er der, de tjener flest penge. Det er ikke vores tilgang. Vi mener at kunden skal have valget, og lige nu, så vælger tre ud af fire stadig at have deres service on premise”, fortalte han.

Alle typer virksomheder skal tænke i software
At IFS ser sig selv som en challenger understregede selskabets danske Chief Product Officer, Christian Pedersen. Men det er også noget man bruger aktivt, slog han fast. Og så er det digitale ellers i centrum.

”Vi skal være med til at skabe den integrerede og autonome forretning, og den digitale transformation er godt i gang, med automationen i bilindustrien som et godt eksempel. Alle typer virksomheder skal tænke i software og data, og på, hvordan de kan bruge den viden, de opnår”, sagde han.

Chief Product Officer for IFS, Christian Pedersen, talte bl.a. om den digitale transformation og de mange teknologier, der medvirker i omstillingen. Foto: Anders Kampmann.

I den forbindelse pegede han på IFS’ egen Aurena-løsning, som man præsenterede i forbindelse med sidste års event i Atlanta, som et hjælpemiddel, der kan være med overalt, herunder eksempelvis i en supply chain.

SCM.dk har et eksklusivt interview med Christian Pedersen her i Boston, så hold øje med sitet her for flere indsigter i, hvilke løsninger han og IFS ser som fremtidens vigtigste.

Field service management (FSM) er uden tvivl et af de områder, hvor IFS vil positionere sig helt i top, hvilket blev slået fast med syvtommersøm af Darren Roos, da han under sin åbningstale kunne offentliggøre nyheden om, at man har indgået en ’definitiv aftale’ med britiske Astea om et opkøb, der med Roos’ ord vil gøre IFS til en ”global leder” på området.

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

19.07.2024SCM.dk

ADP får 50 millioner kroner til havneudvidelse

19.07.2024SCM.dk

Cybersikkerhedsområdet får mange millioner til talentudvikling

03.07.2024Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Modstandsdygtighed sat på formel

01.07.2024TrueCommerce

Sponseret

Nyt om PEPPOL

28.06.2024SCM.dk

Logistikgigant fortsætter med fyldte ordrebøger

25.06.2024SCM.dk

Geodis Danmark skifter til vedvarende energi

20.06.2024SCM.dk

Er der et liv efter compliance?

18.06.2024SCM.dk

Korte værdikæde-tjek skal bidrage til mere cirkulære forsyningskæder

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup