En udfordrer ser fremad

IFS er ikke den største aktør på sit marked, men man vil gerne være den bedste for sine kunder, bl.a. ved at give dem de rigtige valg, hvilket skal skabe organisk vækst. Samtidig er man nået til enighed med Astea om et opkøb, der vil gøre IFS til en global leder på FSM.

CEO Darren Roos var første keynote-taler på scenen i Boston. Foto: Anders Kampmann.

09.10.2019

Anders Kampmann, SCM.dk

2019-udgaven er IFS’ verdenskonference er i gang, og koncernens topchef, CEO Darren Roos, var naturligvis første taler til eventen i Boston. Han tog med det samme fat i konferencens tema, #forthechallengers, som i høj grad handler om hans eget selskab.

”Vi er ikke de største på vores marked, så vores udfordring handler ikke om at være nr. 1, men at blive det. Med vores størrelse er vi nødt til at fokusere på nogle bestemte industrier og blive de bedste der. Derfor investerer vi også dobbelt så meget i R&D i dag som for tre år siden”, fortalte han.

Ifølge Roos vil kunderne grundlæggende have tre ting: kortere time to value, mere ease of use og lavere total cost of ownership (TCO). Vejen til at opnå det går ikke mindst gennem teknologier som kunstig intelligens, augmented reality og internet of things, det hele selvfølgelig understøttet i skyen.

Men skyen er ikke for alle, påpegede han samtidig, og selvom cloud naturligvis er en prioritet for en virksomhed som IFS, så har man en anden tilgang på området end nogle af de store konkurrenter.

”SAP og Oracle skubber kunder op i skyen, selvom de ikke nødvendigvis er klar til det, men det er der, de tjener flest penge. Det er ikke vores tilgang. Vi mener at kunden skal have valget, og lige nu, så vælger tre ud af fire stadig at have deres service on premise”, fortalte han.

Alle typer virksomheder skal tænke i software
At IFS ser sig selv som en challenger understregede selskabets danske Chief Product Officer, Christian Pedersen. Men det er også noget man bruger aktivt, slog han fast. Og så er det digitale ellers i centrum.

”Vi skal være med til at skabe den integrerede og autonome forretning, og den digitale transformation er godt i gang, med automationen i bilindustrien som et godt eksempel. Alle typer virksomheder skal tænke i software og data, og på, hvordan de kan bruge den viden, de opnår”, sagde han.

Chief Product Officer for IFS, Christian Pedersen, talte bl.a. om den digitale transformation og de mange teknologier, der medvirker i omstillingen. Foto: Anders Kampmann.

I den forbindelse pegede han på IFS’ egen Aurena-løsning, som man præsenterede i forbindelse med sidste års event i Atlanta, som et hjælpemiddel, der kan være med overalt, herunder eksempelvis i en supply chain.

SCM.dk har et eksklusivt interview med Christian Pedersen her i Boston, så hold øje med sitet her for flere indsigter i, hvilke løsninger han og IFS ser som fremtidens vigtigste.

Field service management (FSM) er uden tvivl et af de områder, hvor IFS vil positionere sig helt i top, hvilket blev slået fast med syvtommersøm af Darren Roos, da han under sin åbningstale kunne offentliggøre nyheden om, at man har indgået en ’definitiv aftale’ med britiske Astea om et opkøb, der med Roos’ ord vil gøre IFS til en ”global leder” på området.

Scanlox ApS

Sponseret

AGILOX AMR fra SCANLOX muliggør en implementering af automatiseret intern transport på få timer

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

23.02.2024SCM.dk

Kinesiske kraner mistænkt for spionage

23.02.2024SCM.dk

Unimec bygger nyt og udvider med 33 procent

19.02.2024SCM.dk

Fremviser tocifret vækst for sjette år i træk

19.02.2024SCM.dk

Stort set ingen forklaring på kæmpe hop i CO2-udledning

19.02.2024SCM.dk

1 ud af 3 nye iværksættervirksomheder har stort vækstpotentiale

17.02.2024SCM.dk

Global undersøgelse: Næsten alle vil gerne ofre noget for klimaet

16.02.2024SCM.dk

Ny rapport: Forbrugere tror ikke på virksomheders bæredygtighedsbudskaber

16.02.2024SCM.dk

Top 10 supply chain tendenser 2024

Jobmarked

Se alle

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zetes

Zetes søger ny Business Consultant i Supply Chain-løsninger

Som Business Consultant inden for supply chain-optimering vil du bidrage med din ekspertise gennem hele salgscyklussen, være en betroet rådgiver og deltage i kvalificeringen af forretningsmuligheder. Du vil tage ansvar for udvælgelsen af den bedste projekttilgang og påvirke strategien for vores supply chain-løsninger.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

28.02.2024

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

Bureau Veritas
Kursus
NIS2 – Hvad er det, hvad betyder det, og hvordan kommer du i gang?

Sæt kryds i kalenderen den 26. februar og vær med, når vores ekspert på området, Thomas Vestergaard, giver en intro til NIS2 og gennemgår en mulig plan for arbejdet imod efterlevelse af kravene i din virksomhed.

Dato

26.02.2024

Tid

08:30

Sted

Fredericia

TrueCommerce
Webinar
Webinar: EDIFACT

Alt du skal vide om EDIFACT

Dato

05.03.2024

Tid

11:00

Sted

Online

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup