Er automatisering og autonome logistikrobotter for alle?

Udfordringer med bemandingsplaner, krav om øget effektivitet, reducering af omkostninger. Det er bare et par eksempler på udfordringer, danske lageransvarlige møder dagligt. Vores entydige svar på de udfordringer er automatisering.

Fetch interne logistikrobotter bringer varer fra A til B mellem produktion og lager. Lager og distribution. Du vælger selv.

Derfor deltager vi på ROBOTBRAG 2019 i Odense, hvor du kan møde vores robotspecialist Nicolas Munk-Rechnitzer. Vi sender ham afsted for at blive endnu klogere og for at svare på alle dine spørgsmål om interne logistikrobotter og automatisering af plukkeprocessen.

På vores stand får du demonstreret reelle løsninger på, hvordan automatisering og robotteknologi i skalerbar model kan implementeres på dit lager. Løsninger, som reducerer nogle af udfordringerne, lageransvarlige dagligt står overfor. Løsninger, hvor alle kan være med.

Vi stiller vores årelange erfaring med at reducere daglige udfordringer på lagre i Danmark og i udlandet til rådighed for dig, og rådgiver dig både i valget af den robot- eller automatiseringsteknologiske løsning, der ligger grundlaget for, du når forretningsmålene. Og vi er din integrationspartner, når løsningen implementeres og sættes i drift.

>> Læs: Bør du overveje autonome logistikrobotter på dit lager?

Det er DIRA Business og Robotteknologi - Teknologisk Instituts ROBOTBRAG, der er værterne bag arrangementet.

Det er gratis at deltage.

Læs mere og tilmeld dig her 

Hos Hans Schourup får du den nyeste viden om, hvordan automatisering af processer på lageret og intern logistik kan kombineres med dit nuværende setup af stationær lagerindretning.

Mere fra...

01.05.2024Hans Schourup A/S

Sponseret

Nyt katalog og nye sikkerhedsprodukter fra MPM

29.11.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Pakkelinjer med fuldautomatisk sortering hos Søstrene Grene

10.11.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Modula lagerautomat til varer med lav omsætningshastighed

26.10.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Innovativt Automationsprojekt til Sygehuset i Køge

20.09.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Kom og få en snak om automatisering

26.02.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Autonome mobile robotter: Sådan fungerer de og sådan kan de blive en del af dit lager