Er det blevet mere usikkert at regne tilbud?

Mange virksomheder oplever udfordringer i kalkulationen - i en verden hvor leveringstid og vekslende priser gør forsyningskæden problematisk.

Bruger I meget tid på at regne tilbud? Få et kalkulationsmodul til D365 Business Central.

Bedre skalering. Bedre kvalitet. Hurtigere.

Så hvordan lever I op til kravene i en tid, hvor I skal levere priser og varer hurtigere - og samtidig være fleksible? I en verden, hvor varerne har lang leveringstid og priserne veksler?

Tendensen mod et stigende antal individuelle løsninger gør det sværere at skalere forretningen og kræver samtidigt knivskarp håndtering af mange nye stamdata.

Samtidig kræver det flere tunge ressourcer at beregne tilbud og kvalitetssikre stamdata ud fra kundeønskerne og det mulige i produktionen. Det giver lange svartider.

Så hvordan lever du op til alle kravene i en tid, hvor du skal levere priser og varer hurtigere, mere præcist – og samtidig være ultra fleksibel?

Med sammenhængende data integreret i forretningssystemerne bliver det enkelt at kalkulere varianter og tilbud - med efterfølgende automatisk integration til salgsordre, lagerlister, faktura mv.

Specialudviklet kalkulationsmodul til produktionsvirksomheder:
Nu er det muligt at få nem og smart kalkulation af nye emner ud fra råvarebehov, ressource, maskintid og tillæg som fragt og indirekte omkostningstillæg. Alt sammen sker i en overskuelig funktion i Dynamics 365 Business Central, der skaber de nødvendige stamdata til at oprette varestamdata samt beregne kost og salgspriser og dermed også oprette tilbud ved flere mængder.

Vær med på webinar om kalkulation og varianter i produktionsvirksomheder:

  • Kalkulerer du til et projekt så skabes en baseline budgetversion, så se her hvor du kan styre følgende stadier: tilbud, ordrer og afsluttet.
  • Se hvordan projektbudgetter anvender budget- og rapporteringsstrukturer, der er fastlagt i overensstemmelse med jeres rapportering og opfølgning.
  • Se hvordan der er tilgang til tidligere projekters historik, og der kan kopieres herfra til budgetter, ligesom det er muligt at følge op på anvendt tid og materialer/køb, der vedrører salgsfasen.
  • Se hvordan projekttilbud kan flettes med Word-skabeloner og dermed danne udgangspunkt for det endelige tilbud til kunden.

     

Udregner i mange tilbud og går tendensen i jeres ordrer mod flere individuelt konfigurerede løsninger baseret på basismodeller - så kan I opnå meget store besparelser med modulerne til Kalkulation og Variantkonfiguration. Få et overblik over fordelene ved branchespecifikke moduler til produktionsvirksomheder:

Læs mere om kalkulation og digitalisering i produktions- og handelsvirksomheder >

03.04.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Sådan bliver de stigende priser en gevinst

30.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Hvornår kan nedetid forhindres?

27.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Skab stabil indtjening trods svingende tider

24.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 områder hvor du med fordel kan forbedre din Business Central løsning

09.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 ting AR kan styrke i din værdikæde

03.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Undgå de klassiske fejl med struktureret dokumenthåndtering