Er I fremtidssikret mod cyberkriminalitet?

I en stadig mere digitaliseret verden er virksomhedernes IT-systemer og data udsat for et voksende antal trusler. Hos printervirksomheden NIZE equipment i Odder var afhængigheden af velfungerende IT-systemer særlig udtalt. Derfor valgte de at deltage i projektet Modstandsdygtig.DK for at styrke deres digitale modstandskraft.

Foto: Teknologisk Institut

Ifølge Service & IT Manager Mette Meyer Thuesen havde NIZE equipment brug for redskaber til at gardere sig bedre mod potentielle IT-angreb og nedbrud. Mette udtaler sig: ”Vi tilmeldte os, fordi vi oplever et stigende krav på at være robuste. Vi har mange ting bundet op på vores IT, og det ville få store konsekvenser, hvis vi skulle have en IT-hændelse”.

Gennem Modstandsdygtig.dk fik NIZE equipment input fra eksperter inden for cybersikkerhed, beredskabsplanlægning og overvågning. Det har rustet dem bedre til at håndtere udfordringer i en digitaliseret verden.

”Vi er nu mere beredte og på forkant med, hvad der kan ske i fremtiden. Vi har fået nogle redskaber, som vi kan tage frem, hvis der skulle ske noget.” Sådan lyder det fra Mette.

Men med øget viden og beredskab er de bedre rustet til at navigere i en usikker digital fremtid. Virksomheden er nu mere agil og kan hurtigere reagere, hvis uheldet er ude. 

Det er en fremtidssikring, som virksomheden fik hjælp til fra Dansk Brand- og sikringsteknisk institut, Alexandra Instituttet og Teknologisk Institut gennem forløbet hos Modstandsdygtig.DK. 

Skal i have hjælp til at sikre jeres virksomhed og øge jeres modstandsdygtighed. Så book et gratis strategisk sparringsmøde her

Foto: Teknologisk Institut

Mere fra...

13.05.2024Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Smagen af teknologi: BKI’s rejse mod AI-forbedret kaffeblanding

13.05.2024Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Tid til at hoppe på AI-toget

22.02.2024Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Hele verdens værksted og en lovende nabo

30.01.2024Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Kan I optimere jeres produktion ved at tænke anderledes?

22.01.2024Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Når samtalen bliver nøglen til fremtiden

18.01.2024Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Virksomhed styrker sin robusthed gennem grøn omstilling