Kan I optimere jeres produktion ved at tænke anderledes?

Nordsjællandske Tandex, der har produceret tandbørster siden 1931, opnåede en markant produktionsforøgelse ved at deltage i et Modstandsdygtig-forløb. Virksomheden gik ind i forløbet med et mål om at optimere sine produktionsprocesser for at bevare så meget produktion i Danmark som muligt.

Foto: Modstandsdygtig.dk, Tandex

Gennem forløbet satte Tandex, der også er den eneste producent af tandbørster i Danmark, fokus på at forbedre processen omkring produktionen af SOLO-børster. Der blev foretaget en grundig analyse af maskinen, der samler børstehovedet og skaftet. På baggrund af dette blev der opsat et kamera til overvågning af maskinens drift. Kameraet har reduceret nedetiden på maskinen markant, og har opnået ca. 20% flere producerede emner. Således bidrog indsatsen konkret til at fremtidssikre produktionen i Danmark.

Administrerende direktør Jeannie Heart Strømsborg fortæller, at der kan være stor modstand mod forandring i en virksomhed. Alligevel åbnede forløbet op for nye måder at tænke produktionen på hos Tandex og gav dem et helt nyt mindset.

Hos Modstandsdygtig hjælper vi din virksomhed med at styrke sin modstandsdygtighed gennem strategisk forudseenhed. Vores forløb er specielt designet til SMV'er og støttet af Industriens Fond. 

Vi hjælper med at udvikle agile driftsstrukturer, skabe et overblik over jeres værdikæde og balancere mellem profit og risikostyring. Dette kan give din virksomhed afgørende konkurrencefordele og åbne op for nye forretningsmuligheder.

Vil din virksomhed også øge sin modstandskraft gennem optimering? Så book et gratis strategisk sparringsmøde på linket her.

Mere fra...

13.05.2024Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Smagen af teknologi: BKI’s rejse mod AI-forbedret kaffeblanding

13.05.2024Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Tid til at hoppe på AI-toget

22.02.2024Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Hele verdens værksted og en lovende nabo

30.01.2024Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Kan I optimere jeres produktion ved at tænke anderledes?

22.01.2024Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Når samtalen bliver nøglen til fremtiden

18.01.2024Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Virksomhed styrker sin robusthed gennem grøn omstilling