Erria skal sikre millioner af Mærsk-containere

Cathay Seal, der er et datterselskab af danske Erria, har indgået en ny treårig aftale der forlænger og markant udvider selskabets langvarige samarbejde med Maersk inden for sikkerhed og beskyttelse af containerindhold.

Foto: Maersk

19.03.2024

SCM.dk

Aftalen involverer produktion og levering af Cathay Seals nyudviklede og patenterede containertætning - CS Bolt IV Fitted Seal - til Maersks containerflåde.

Mens Cathay Seals tidligere har leveret containertætninger til Mærsk, omfatter denne nye aftale nu også levering af tre nye produkter: Cable Seals, Container Bar Seals og Plastic Seals.

”Alle kan få succes med at sælge et produkt første gang. Det kritiske punkt og sande validering af kvalitet og brugervenlighed kommer med den anden orden, man vinder”, siger Henrik N. Andersen, CEO i Erria.

En beholderforsegling består af en låsemekanisme og en unik identifikator, såsom et serienummer eller stregkode. Denne unikke identifikator muliggør verifikation af seglets ægthed og muliggør detektering af tegn på manipulation, hvilket sikrer, at indholdet af beholderne forbliver intakt og uændret under transport.

Ifølge Henrik N. Andersen udvides den nye aftale til også at omfatte levering af tre nye produkter, herunder “U-Bar” låse til containere. "U-Bar" låse er kraftige låse, der sikrer og forsegler begge døre på en container som en enhed.

-mauh
 

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

18.04.2024SCM.dk

Fremtidens plastproduktion skal udvikles af CO2

18.04.2024SCM.dk

Logistikaktør går sikkerheden efter i sømmene

17.04.2024SCM.dk

Ekstra millioner skal sætte fart på grønne lastbiler

16.04.2024SCM.dk

Krisen i Mellemøsten truer sikkerheden på vitale handelsruter

15.04.2024SCM.dk

Krisen i Det Røde Hav sender fortsat CO2-udledning og rater op

15.04.2024SCM.dk

Højspændt situation i Mellemøsten fortsætter

15.04.2024SCM.dk

Færre sender varer købt på nettet retur

15.04.2024SCM.dk

Nyt rekordregnskab og flere milepæle

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle