Få plads til flere dæk på samme antal kvadratmeter

Er du "dækket" ind til sæsonstart? - få styr på din dækopbevaring nu!

Constructor kører tilbud på dækreoler netop nu.

11.09.2013

Sponseret

Tina Beltoft Dufour, CONSTRUCTOR

Mens efteråret 2013 viser tegn på økonomisk vækst rundt om i Europa, er autoindustrien i almindelighed og dækleverandører i særdeleshed på udkig efter måder at positionere sig til den kommende vækst, og samtidig holde deres cash-flow under stram kontrol.

Enhver virksomhed der er involveret i levering af dæk, ønsker at udnytte de muligheder for øget salg, som vi alle håber venter forude. Imidlertid kan det være dyrt at øge udvalget og antallet af lagerførte dæk. Kombinationen af stor volumen og lav værdi kan betyde at dækopbevaring og -håndtering stjæler en væsentlig del af en forhandlers avance. På den anden side kan et for lille sortiment betyde at forhandleren går glip af kunder.

Nøglen til succes kan ligge i at optimere dækopbevaringen. Constructor arbejder tæt sammen med alle vore kunder for at forstå deres behov. Vi analyserer deres eksisterende faciliteter, før vi kommer med nogen form for anbefaling. Vi ser ofte, at en bedre udnyttelse af de eksisterende lokaler betyder at det ikke længere er nødvendigt med en dyr tilbygning eller at flytte til større lokaler. Constructor's kompakte opbevaringsløsninger, dvs. mobile dækreoler, udnytter den tilgængelige plads mest mulig, samtidig med at vore kunder opnår hurtig og sikker håndtering. Den ekstra plads som løsningen frembringer, kan anvendes til at øge lagerkapaciteten af dæk, eller til andre aktiviteter.

Fleksibilitet er afgørende i usikre tider, og Constructor har mange års erfaring i design af lagerløsninger, der let kan modificeres i både størrelse og form. Disse fordele er især efterspurgt af virksomheder med planlægning for fremtidig vækst i enten nye eller eksisterende bygninger, samt for virksomheder der blot ønsker at kunne reagere hurtigt og omkostningseffektivt på uventede ændringer i markedet.

Sikkerhed er et fokusområde for Constructor. Derfor kan vi levere et komplet sortiment af tilbehør til vore dækreoler, der giver sikker opbevaring og håndtering. Samtidig tilbyder vi regelmæssig inspektion og vedligeholdelse for at sikre, at jeres dækreoler lever op til Arbejdsmiljølovens krav både nu og i fremtiden.

"Opbevaring af dæk ligner opbevaring af vin. Hvis du lagrer dem køligt, tørt og ude af sollys, vil de bevare deres kvalitet i meget længere tid", smiler Harald Guldahl, CEO for Constructor Group. "Vore effektive og holdbare systemer giver virksomheder mulighed for at høste reelle besparelser gennem produktets levetid, samtidig med at de øger servicegraden over for deres egne kunder".

Læs om skræddersyet dækopbevaring her og se vores kampagne

25.08.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

Semi- eller fuldautomatisering på high tech lageret

23.06.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

Pallereoler kan være løsningen til opbevaring af pladskrævende gods

16.06.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

MOVO 3015: Nyhed til mobile pallereoler

09.06.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

5 fordele ved småvaremezzaninen

01.04.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

Guide til kølelagring

19.08.2021CONSTRUCTOR

Sponseret

Før du køber paller ...