FREJA ansætter ny Adm. Direktør i Polen

Den 1. februar i år bød FREJA Transport & Logistics A/S velkommen til den nye administrerende direktør i Polen, Tomasz Cegielski.

Tidligere Adm. Direktør i Polen, Torben Mortensen (tv.) byder velkommen til Tomasz Cegielski..

Tomasz Cegielski har taget over for Torben Mortensen, der i stedet fortsætter som bestyrelsesformand for FREJA i Polen samt Regionsdirektør for FREJAs afdeling i Syddanmark.

Om at blive ansat hos FREJA siger Tomasz: ”Jeg er utroligt glad for at have fået denne mulighed hos FREJA. Jeg er stolt over, at arbejde i en anerkendt virksomhed som FREJA, som er en af de største i Norden, og nu også findes flere steder i Polen. Det bliver spændende at se, hvad fremtiden hos FREJA bringer”.

Tomasz bringer stærke kompetencer til FREJA, som han har opnået fra tidligere stillinger hos blandt andet Raben Logistics, DB Schenker og senest Geis. Udover det har han en Master of Economics, og så har han også læst Management & Marketing på Academy of Poznan.

”FREJA er glade for at få en person som Tomasz ombord, da han kan bidrage med relevant erfaring og en masse viden fra branchen. Sammen vil vi fokusere på at fortsætte væksten for FREJA i Polen, og vi ser frem til at kunne åbne vores splinternye logistikcenter i Szczecin”, udtaler Torben Mortensen.

FREJAs nye logistikcenter åbner til maj. På næsten 8 hektar har FREJA bygget moderne lagre med en kapacitet på ca. 20.000 pallepladser og parkeringspladser til ca. 250 lastbiler. Der vil ikke bare være masser af plads til kunders varer, men FREJA kommer også til at kunne tilbyde en bred vifte af tjenester såsom håndtering, emballering, mærkning, opbevaring og andre værdiskabende tjenester, der vil blive understøttet af et moderne WMS-system.

Hvis man er interesseret i at vide mere, kan man kontakte FREJA her: https://www.freja.com/dk/kontakt-os/

09.08.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

Digitaliser dine logistikaktiviteter med FREJAs IT-løsninger

02.08.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA og B. Braun kører med biobrændstof HVO100 på rute mellem København og Oslo

31.03.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA til WCA Singapore 2023

24.02.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA udnævner ny administrerende direktør i Polen

05.01.2022Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

SDK FREJA A/S skyder 2022 i gang med strategisk opkøb af svenske IRT Logistics AB

04.01.2022Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

Miljø- og klimavenlige transporter har længe været i fokus hos FREJA