GMH på LogiMAT 2019

LogiMAT er nu på 17. år en af de førende fagmesser inden for Intralogistik-løsninger og processtyring i Europa.

Dexion, der indgår i Gonvarri Material Handling, præsenterer på årets LogiMAT-messe lagersystemer og -løsninger til optimering af processer og reduktion af omkostninger. Der vil være både statiske og mobile løsninger, kompatible og kombinerbare, standard eller skræddersyede til kundens behov.

Blandt de mobile finder du MOVO. Mobile pallereoler (MOVO) er en dynamisk lagerløsning, der kan give op til dobbelt så meget lagerkapacitet på samme areal, sammenlignet med konventionelle pallereoler.

En anden er vores Shuttle system, der er en semi-automatisk lagerløsning til kompakt opbevaring og håndtering af pallegods.

Highlightet er Lagerautomaten Tornado med den nyeste teknik. Høj fart kombineret med lav støj, samt computer-styret opbevaring og et liftsystem betyder at TORNADO Lagerautomat er designet til at give maksimal lagerkapacitet på mindst muligt areal. Ved at anvende gods-til-plukker princippet kan der hentes store besparelser i vente- og gangtid for operatøren, samt færre fejlpluk. Resultatet er højeffektiv og energibesparende lagerlogistik.

Læs mere

25.08.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

Semi- eller fuldautomatisering på high tech lageret

23.06.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

Pallereoler kan være løsningen til opbevaring af pladskrævende gods

16.06.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

MOVO 3015: Nyhed til mobile pallereoler

09.06.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

5 fordele ved småvaremezzaninen

01.04.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

Guide til kølelagring

19.08.2021CONSTRUCTOR

Sponseret

Før du køber paller ...