Højere krav til transportplanlægningen

For at imødekomme de høje krav lancerede vi en række nye valgmuligheder til part og full loads sendinger. Det betyder, at kunder i endnu højere grad kan planlægge logistikken ved fx at definere, om godset skal leveres formiddag eller eftermiddag.

Det skal gå hurtigere og hurtigere med logistikken. I Deloittes Transportanalyse 2018 viste et studie, at i 2015 forstod kunderne hurtig levering som 3-4 dage. Kun et år senere var den faldet til 2 dage. Og det er i en branche, hvor den det stigende forbrug og internethandel giver flere sendinger samtidig med kapaciteten på vejene er mættet.

”Vores kunder kan selvfølgelig mærke denne trend, og presser videre på deres transport- og logistikudbydere, og det er noget, vi har kunnet mærke. Derfor tror jeg også, at de nye tilvalg og strømlinede løsningsudvalg vil gøre det nemmere for vores kunder at imødekomme deres kunders forventning på tværs af lande og markeder,” fortæller Kent Larsen, DB Schenker Danmarks salgs- og markedschef.

De nye optioner er til part- og full loads sendinger, dvs. gods over 2.500 kg, og giver blandt andet mulighed for at vælge, hvilken dag godset enten skal afhentes eller leveres samt et tidsvindue for afhentning og levering.

”90 % eller mere af vores leveringer er til byggepladser, så det er et must, at man ved, hvornår varerne bliver leveret. Mange af vores kunder vil helst have levering om morgenen eller formiddagen,” fortæller logistikchef Karsten Nielsen fra den globale virksomhed Trox.

Trox har været kunde i over et år, og valgte DB Schenker fordi deres firma i Norge anbefalede DB Schenker og de var utilfredse med deres daværende leverandør. Det er typisk import fra Norge og Tyskland, som samles på terminalen i Hvidovre, der herefter distribuerer det nationalt til Trox’ kunder.

I 2018 strømlinede vi begge landproduktløsninger for at kunne tilbyde samme produktportefølje i alle europæiske lande. Derfor finder man også et money back guarantee produkt i vores DB SCHENKERsystem premium løsning.

Om Trox

TROX er førende inden for udvikling, fremstilling og salg af komponenter, enheder og systemer til ventilation og aircondition. Med 27 datterselskaber i 25 lande på 5 kontinenter, 14 produktionsfaciliteter, og importører og repræsentanter, er TROX til stede i over 70 lande. Virksomheden er grundlagt i 1951, med internationalt hovedkontor i Tyskland, og en stab på 3.750 medarbejdere.  

14.12.2020DB Schenker

Sponseret

DB Schenker får sin første eCanter

15.10.2020DB Schenker

Sponseret

DB Schenker kører nu på HVO100 biodiesel

04.06.2020DB Schenker

Sponseret

En ny visuel identitet: DB Schenkers mest markante relancering af brandet i mere end 10 år

24.10.2019DB Schenker

Sponseret

DB Schenker investerer trecifret millionbeløb i 90.000 m2 grund til stort logistikcenter ved Taulov i DanmarkC

01.10.2019DB Schenker

Sponseret

Connect4Land: DB Schenker gør logistik nemmere

20.06.2019DB Schenker

Sponseret

Selvkørende lastbil får debut på svensk landevej