Historien om DANX

I 1992 besluttede Søren Gønge sig for at starte sin egen virksomhed efter at have arbejdet i en årrække inden for branchen.

15.11.2019

Sponseret

DanX

Han ville gerne starte en virksomhed, der var dedikeret 100% til at udføre opgaverne med fuldkommen pålidelighed og levere topkvalitet. DANX – Day And Night Express – var en realitet. Det blev herefter hurtigt klart, at særligt natdistribution krævede så høje standarder inden for kvalitet og pålidelighed, at det var nødvendigt med et dedikeret fokus på kun ét produkt. DANX er en ægte pionér og var den første virksomhed, der specialiserede sig inden for natdistribution. Grundlæggeren af DANX, Søren Gønge, siger at: ”muligheden for natdistribution direkte fra Holland, Tyskland eller Sverige, gav nogle af vores kunder en markant forbedret tilgængelighed af reservedele uden at det var nødvendigt at investere i lokale lagerfaciliteter. Mit personlige mål er og var altid 100% til tiden”, Søren fortsætter ”og jeg fandt hurtigt kunder med krævende serviceforpligtelser, der satte pris på vores 100% dedikation. ”

I 2003 trådte Bob Thorhauge ind i virksomheden som medejer af virksomheden med et fokus på salg og forretningsudvikling. Bob havde derudover den strategi, at DANX skulle udvide sit fokus fra in-night distribution til service logistik i Norden. ”Jeg havde tidligere brugt DANX som underleverandør og var imponeret over den enestående høje kvalitet og dedikation, som Søren og hans team udviste. Hvis der var forsinkelser var Søren aldrig selv bleg for at stå op og levere pakkerne selv – han ville gøre, hvad der skulle til for at leve op til sine løfter.” Sørens løfte om 100% præcision og fremragende kvalitet parret med Bobs nordiske erfaring og internationale netværk af kontakter blev det perfekte udgangspunkt for DANX’s nordiske eventyr:

I august 2003 startede DANX sit eget in-night distributionsnetværk i Sverige med Philips Healthcare og Jungheinrich som de første kunder. I Norge etablerede DANX sit netværk i april 2004 med Dell og Philips Healthcare som de første kunder. Distributionen i Finland blev etableret i 2008, og dermed var vores nordiske distributionsnetværk komplet. Det nyeste medlem af DANX-familien er indtil videre den baltiske region der blev oprettet i 2015 med transport i Letland, Estland og Litauen.

I foråret 2019 besluttede Søren Gønge sig for at træde ud af den daglige ledelse og påtage sig arbejdet som bestyrelsesformand i stedet. Ulrik Find overtog rollen som CEO. Ulrik kommer fra stillingen som Managing Director for Danx i Sverige, hvor han de sidste 10 år har haft en essentiel rolle i Danx Sveriges vækst fra et lille kontor med tre ansatte til det største landekontor i Danx. Ulrik Find har beskæftiget sig med reservedelslogistik det meste af sin karriere.

Mere fra...

22.02.2023DanX

Sponseret

DANX indfører kunstig intelligens for at optimere planlægning af ruter og last

22.09.2022DanX

Sponseret

Carousel Logistics annoncerer opkøb af Alltrans og styrker sin tilstedeværelse i Irland

31.03.2022DanX

Sponseret

Carousel and DANX merger complete following approval by regulators

03.03.2022DanX

Sponseret

DANX opens first warehouse dedicated to automotive spare parts with a new logistics centre in Rosersberg

13.01.2022DanX

Sponseret

DANX byder Axcel velkommen som primær investor og fortsætter vækstrejsen sammen med Carousel

19.05.2021DanX

Sponseret

DANX og UT Transport går sammen i Nordsverige