Honeywell ct30 xp, en slank enterprise håndterminal

Vi stiller her spot på Honeywells lette og slanke CT30 XP håndterminal, der trods sin størrelse befinder sig i Enterprise industri-segmentet. Det gør den i kraft af sin 5,5" store Full HD skærm, en fornuftig forsegling og ikke mindst en lang operativ-system horisont.

CT30 XP Touch håndterminalen udgør Honeywells attraktive indgangstrin til de industrielle Enterprise logistik-devices, hvor der bl.a. stilles krav til skærmstørrelse og -opløsning med de stadig mere omfattende APPs, der arbejdes med i dag. Det indfries til fulde med 2160x1080 pixels på 5,5" format, såkaldt Full High-Definition (FHD).

Industriklassen er samtidig kendetegnet ved en længere håndterminal-levetid. Det gælder både mht. den periode, håndterminalen udbydes til salg og efterfølgende supporteres fra producenten, aktuelt her 5+5 år. Og det gælder ikke mindst mht. den periode, fremtidige operativ-systemer forventes understøttet i enheden. CT30 XP er således committet til og med Android 15 i samarb. med processorproducenten Qualcomm. Dvs. en rigtig fin teknisk og elektronisk levetid.

Honeywell CT30 XP belaster ergonomien minimalt. En vægt med batteri på beskedne 215 gram er til at overskue. Alligevel er der batterikraft til 10 timers drift. FlexRange scanneren med dual-lens imager giver en særdeles fornuftig all-round læsning af 1D og 2D koder både på helt korte og mellemlange afstande.

Den klassiske paradedisciplin med 1,2 m. fald/tab på beton efter den amerikanske MIL-STD 810H er bestået og ligeledes en række obligatoriske "tumbles". Parret med IP67 partikel og væsketæthed samt betjening ved arbejdstemperaturer fra -10 gr. C til 50 gr. C er der tale om et ganske kapabelt logistik-device.

CT30 XP fås også i en HealthCare udgave, der med sin særligt desinficerbare hvide, antimikrobiske overfladebehandling henvender sig målrettet til Hospitals-sektoren og til medicinal- og pharmaindustriens CleanRoom områder.

CT30 XP kan desuden blive til en RFID-læser ved parring med Honeywell's IH40 RFID reader sled.

Med en CT30 XP er du således kommet godt fra start på en travl logistik- og rapporteringsdag, hvad enten det foregår indendørs eller udendørs, i almindeligt lagermiljø eller i CleanRoom, dvs.:

  • Field mobility
  • Warehousing
  • Medical og pharma

Læs mere på produktsiden HER.

Mere fra...

03.05.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Linerless Labelprint - Den miljøvenlige labelløsning

26.04.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Zebra MC9400 & MC9450 håndterminaler

19.04.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell EDA10A entry-level industritablet

07.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Etikettering på hætteglas, Eppendorf-rør og cryorør med CAB AXON

04.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

cab Hermes Q, industriel standardenhed til Print & Apply

01.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Barsk Windows industritablet - Getac F110 Gen 6