Hvad betyder prisstigningerne for Supply Chain virksomheder?

Lige nu ser vi det alle vegne; priserne stiger på brændstof og råvarer. Men ved du hvad disse prisstigninger kommer til at betyde for dit regnskab? Og får du mere manuelt arbejde, når priserne skal opdateres flere steder i systemerne?

Gør det enkelt at tilpasse priser og rapportere på jeres data med en BI-løsning med pre-konfigureret integrationspakke..

Lige nu ser vi det alle vegne; priserne stiger på brændstof og råvarer. Men ved du hvad disse prisstigninger kommer til at betyde for dit regnskab? 

Hvis dit budget og dine forecasts skal opdateres flere steder hver gang priserne ændrer sig, så kan det give et stort ekstra arbejde i din forretning.
Hvad ville det betyde for dig, hvis det kunne automatiseres? Hvis du f.eks. havde en BI-løsning, hvor du nemt kan trække nye rapporter på baggrund af de opdaterede tal? 

Power BI er et stærkt BI-værktøj, som er super intuitivt og nemt at bruge. Derfor kræver det meget lidt oplæring når dine medarbejdere skal anvende værktøjet.

Power BI spiller utroligt godt sammen med Microsofts øvrige produkter, herunder hele Dynamics 365 platformen - både indenfor CRM (SalesField ServiceCustomer Service, mv.) og ERP (Finance and Operations og Business Central).

Med Power BI kan du arbejde med data fra mange forskellige datakilder - ikke kun dine data i Microsoft-produkter. Det betyder, at løsningen ikke begrænser dig, men i stedet er meget fleksibel. 

Hos 9altitudes er ovenstående hovedgrundene til, at Power BI er vores foretrukne BI- og præsentationsværktøj.

Vi har endda gjort det enkelt at komme i gang ved hjælp af vores pre-konfigurerede opstartsløsning, 9A Smart Insights. At løsningen er præopbygget betyder, at du hurtigt kan komme i gang med en fuld BI-løsning indeholdende jeres egne forretningsdata.

Se mere om, hvordan Power BI kan styrke jeres forretning >

03.04.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Sådan bliver de stigende priser en gevinst

30.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Hvornår kan nedetid forhindres?

27.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Skab stabil indtjening trods svingende tider

24.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 områder hvor du med fordel kan forbedre din Business Central løsning

09.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 ting AR kan styrke i din værdikæde

03.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Undgå de klassiske fejl med struktureret dokumenthåndtering