Hvad koster nedetid for jeres kunder?

Vestergaard har specialiseret sig i at producere fly-servicetrucks og hver vogn har op til 240 datapunkter, hvilket giver værdifulde data til drift, certificering og forretningsudvikling. Se hvordan de fornyr anvendelsen af IoT og optimerer sikkerheden

Når sikkerheden afhænger af af-isning af flyene, så er det essentielt at hver afisningskøretøj er på det rette sted - og med den rette mængde væske i tanken.

Det ved Vestergaard alt om, for de har specialiseret sig i at producere fly-servicetrucks. Flyselskaber verden over er derfor afhængige af, at Vestergaards servicetrucks og udstyr er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Med opsamling af data fra IoT sensorer i installationerne, igennem en årrække, var der dog behov for at overgå til en ny platform. Og det har vist sig at være en succes.

PTC’S THINGWORX VAR DEN RIGTIGE IIOT-PLATFORM TIL VESTERGAARDS BEHOV

Sammen besluttede Vestergaard og 9altitudes (dengang Econocap), at PTC ThingWorx var den IIoT-platform, de havde brug for til at forbinde, indsamle og analysere data på tværs af Vestergaards flådeoperationer – hvilket giver dem og deres kunder værdifuld synlighed i alle aspekter af deres lastbiler.

"Den nye platform er en kæmpe hjælp til vores frontlinjemedarbejdere og deres missionskritiske job. De er ekstremt effektive i dag, og dette system vil kun styrke dem yderligere. Med al den information, de har lige ved hånden, kan de sikre, at de altid er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt”

Med den rette data fra den nye generation af software, optimeres arbejdsgange og driften effektiviseres, ligesom der også opleves øget transparens i KPI’erne for bæredygtighedsindsatsen. Og da Vestergaard investerer i at elektrificere flåden, kan de blandt andet indsamle garantidata, batteriforbrug, strømforbrug og ladehistorik.

I dag er den nye IIoT-baserede applikation i drift i USA og hjælper med at planlægge, administrere, servicere og optimere lastbiler. Systemet håndterer data, der kommer fra hundredvis af lastbiler - hvor hvert køretøj har op til 230 datapunkter - og giver et væld af informationer til Vestergaard og deres kunder. Disse datadrevne indsigter driver optimeringer og effektiviseringer fra frontlinjemedarbejdere helt tilbage til Vestergaards designfase – og her planlægger Vestergaard endvidere at udforske integration af augmented reality-værktøjer og andre innovative teknologier.

Læs hele casen hos 9altitudes, hvor du også kan læse mere om, hvordan datadrevne teknologier kan optimere jeres forretning.

03.04.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Sådan bliver de stigende priser en gevinst

30.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Hvornår kan nedetid forhindres?

27.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Skab stabil indtjening trods svingende tider

24.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 områder hvor du med fordel kan forbedre din Business Central løsning

09.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 ting AR kan styrke i din værdikæde

03.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Undgå de klassiske fejl med struktureret dokumenthåndtering