IFS speeder op i Danmark

Den svenske ERP-leverandør IFS skruer op for investeringerne i Danmark. IFS har haft betydeligt højere vækst end hovedkonkurrenterne Microsoft og SAP i de seneste tre år og opruster nu med flere branchespecialister.

”Danmark er traditionelt Microsoft- og SAP-land og adskiller sig derved fra de andre nordiske lande, siger Elni Kullmer. Foto: IFS.

16.03.2022

SCM.dk

Interessen for IFS’ ERP-platform er i hastig vækst i Danmark. Salget af licenser er siden 2019 vokset med over 20 procent årligt, og virksomheden ser et betydeligt større potentiale. Derfor er IFS i gang med en større ansættelsesrunde.

Foreløbig er seks nye medarbejdere trådt ind ad døren i København, og yderligere er på vej. Samtidig er det lykkedes virksomheden at udbygge salget gennem partnere, som nu står for over 10 procent af omsætningen. 

På globalt plan har IFS haft tocifret vækst i de seneste fire år i træk, og Norden er fulgt godt med især i kraft af Sverige og Norge, hvor IFS har et solidt fodfæste. Nu rykker Danmark, og derfor investerer IFS i at udbygge sin danske position. 

”Vi ser klare vækstmuligheder i Danmark. Vi øger vores markedsandel år for år og har en betydelig omsætningsvækst. Der er ingen tvivl om, at vores branchefokus og true cloud-strategi spiller stor rolle. Det gør det lettere for os at konkurrere på det danske marked”, siger den nordiske direktør i IFS, Elni Kullmer. 

IFS tilbyder fleksibilitet og én ERP-platform, som kan anvendes i både cloud og on-premis. IFS-platformen er kendt for sit stærke branchefokus og høje brugervenlighed. 

Læs også: Lanceringen af IFS Cloud fyrer op under væksten i IFS

”Danmark er traditionelt Microsoft- og SAP-land og adskiller sig derved fra de andre nordiske lande. Det gør det vanskeligere for andre leverandører at komme til. Vi tror, der er et meget større potentiale for IFS i Danmark, fordi vores løsninger er anderledes og tager afsæt i specifik industrividen. Jo mere avancerede behovene er, desto bedre passer vores platform ind”, siger Elni Kullmer.  

Målet for IFS er at vokse 25 procent i Danmark inden 2025. Et væsentligt element i strategien er udbygning af partnerkanalen. Virksomheden er i gang med en større partnertransformation i Norden, som skal styrke IFS’ position yderligere. I Danmark samarbejder IFS blandt andet med Curit, der to gange er kåret som årets ERP-partner af Computerworld. 

”Danmark er det land i Norden, hvor partnerstrategien har størst potentiale. Vi har en meget stærk kapacitet i Curit, men vi kunne vokse væsentligt mere, hvis vi havde flere partnere. Så det er et stort indsatsområde for os”, siger Morten Søger, der er nordisk partneransvarlig i IFS.  

”Der er stor efterspørgsel efter os i udbud som modpol til Microsoft og SAP, fordi vi kan lave de hurtige, smertefri implementeringer i kraft af vores standardfunktionalitet og branchespecialisering”, siger Morten Søger. 

I Danmark bruger virksomheder som Mærsk, TDC, Carlsberg, Kamstrup, Terma, Gomspace, Gatehouse og Mekoprint IFS’ ERP-platform. IFS har 45 medarbejdere i Danmark og flere på vej. 

- KCP

Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

01.03.2024SCM.dk

DSV overgår Tesla med verdens største tagplacerede solcelleanlæg

01.03.2024SCM.dk

Nyt opkøb skaber kæmpe enhed for Unity Enterprise-udvikling

28.02.2024SCM.dk

Forskere: Ryd op i verdens lossepladser, før plastaffaldet ender i havet

28.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Stay Compliant: E-invoicing Updates (March)

28.02.2024SCM.dk

Tæppegigant får grønt lys til seriøse klimamål

27.02.2024SCM.dk

Udlændingestyrelsen satser på supply chain resiliens

26.02.2024SCM.dk

Der er gode råd at hente om socialt ansvar

23.02.2024SCM.dk

Mange virksomheder frygter CSRD-data

Jobmarked

Se alle

Styrelsen for Forsyningssikkerhed

IT-konsulent til Styrelsen for Forsyningssikkerhed

Vil du være med til at gøre samfundet mere modstandsdygtigt over for fremtidens trusler? Er du ivrig efter, at blive en del af et fantastisk team, hvor du får ansvaret for at udvikle og understøtte styrelsens IT-løsninger? Så er stillingen som IT-konsulent i Styrelsen for Forsyningssikkerhed noget for dig.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

03.03.2024

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

TrueCommerce
Webinar
Webinar: EDIFACT

Alt du skal vide om EDIFACT

Dato

05.03.2024

Tid

11:00

Sted

Online

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - dag

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup