IFS speeder op i Danmark

Den svenske ERP-leverandør IFS skruer op for investeringerne i Danmark. IFS har haft betydeligt højere vækst end hovedkonkurrenterne Microsoft og SAP i de seneste tre år og opruster nu med flere branchespecialister.

”Danmark er traditionelt Microsoft- og SAP-land og adskiller sig derved fra de andre nordiske lande, siger Elni Kullmer. Foto: IFS.

16.03.2022

SCM.dk

Interessen for IFS’ ERP-platform er i hastig vækst i Danmark. Salget af licenser er siden 2019 vokset med over 20 procent årligt, og virksomheden ser et betydeligt større potentiale. Derfor er IFS i gang med en større ansættelsesrunde.

Foreløbig er seks nye medarbejdere trådt ind ad døren i København, og yderligere er på vej. Samtidig er det lykkedes virksomheden at udbygge salget gennem partnere, som nu står for over 10 procent af omsætningen. 

På globalt plan har IFS haft tocifret vækst i de seneste fire år i træk, og Norden er fulgt godt med især i kraft af Sverige og Norge, hvor IFS har et solidt fodfæste. Nu rykker Danmark, og derfor investerer IFS i at udbygge sin danske position. 

”Vi ser klare vækstmuligheder i Danmark. Vi øger vores markedsandel år for år og har en betydelig omsætningsvækst. Der er ingen tvivl om, at vores branchefokus og true cloud-strategi spiller stor rolle. Det gør det lettere for os at konkurrere på det danske marked”, siger den nordiske direktør i IFS, Elni Kullmer. 

IFS tilbyder fleksibilitet og én ERP-platform, som kan anvendes i både cloud og on-premis. IFS-platformen er kendt for sit stærke branchefokus og høje brugervenlighed. 

Læs også: Lanceringen af IFS Cloud fyrer op under væksten i IFS

”Danmark er traditionelt Microsoft- og SAP-land og adskiller sig derved fra de andre nordiske lande. Det gør det vanskeligere for andre leverandører at komme til. Vi tror, der er et meget større potentiale for IFS i Danmark, fordi vores løsninger er anderledes og tager afsæt i specifik industrividen. Jo mere avancerede behovene er, desto bedre passer vores platform ind”, siger Elni Kullmer.  

Målet for IFS er at vokse 25 procent i Danmark inden 2025. Et væsentligt element i strategien er udbygning af partnerkanalen. Virksomheden er i gang med en større partnertransformation i Norden, som skal styrke IFS’ position yderligere. I Danmark samarbejder IFS blandt andet med Curit, der to gange er kåret som årets ERP-partner af Computerworld. 

”Danmark er det land i Norden, hvor partnerstrategien har størst potentiale. Vi har en meget stærk kapacitet i Curit, men vi kunne vokse væsentligt mere, hvis vi havde flere partnere. Så det er et stort indsatsområde for os”, siger Morten Søger, der er nordisk partneransvarlig i IFS.  

”Der er stor efterspørgsel efter os i udbud som modpol til Microsoft og SAP, fordi vi kan lave de hurtige, smertefri implementeringer i kraft af vores standardfunktionalitet og branchespecialisering”, siger Morten Søger. 

I Danmark bruger virksomheder som Mærsk, TDC, Carlsberg, Kamstrup, Terma, Gomspace, Gatehouse og Mekoprint IFS’ ERP-platform. IFS har 45 medarbejdere i Danmark og flere på vej. 

- KCP

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

19.07.2024SCM.dk

ADP får 50 millioner kroner til havneudvidelse

19.07.2024SCM.dk

Cybersikkerhedsområdet får mange millioner til talentudvikling

03.07.2024Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Modstandsdygtighed sat på formel

01.07.2024TrueCommerce

Sponseret

Nyt om PEPPOL

28.06.2024SCM.dk

Logistikgigant fortsætter med fyldte ordrebøger

25.06.2024SCM.dk

Geodis Danmark skifter til vedvarende energi

20.06.2024SCM.dk

Er der et liv efter compliance?

18.06.2024SCM.dk

Korte værdikæde-tjek skal bidrage til mere cirkulære forsyningskæder

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup