IVECO BUS og INDCAR underskriver leveringsaftale om tilvirkning af nye Daily-minibusser til bytrafik

Den 29. marts underskrev IVECO BUS, global producent af turist- og bybusser og et brand under CNH Industrial Grou, og INDCAR en samarbejdsaftale om leverancer til produktion af en lavgulvsminibus. Det nye produktprogram, som vil blive produceret under IVECO-mærket, får navnet Daily Access.

Fra venstre mod højre: Stéphane Espinasse, IVECO BUS Brand Leader, Gaël Queralt, CEO for INDCAR, og Gauthier Ricord, IVECO BUS Light Business Line. Foto: IVECO..

07.04.2021

Sponseret

Iveco

IVECO BUS er en nøglespiller inden for minibussektoren med sit Daily-program og har besluttet at samarbejde med INDCAR, som er en velkendt opbygger inden for sektoren, om at udvikle og producere et nyt produktprogram, der udelukkende er beregnet til anvendelse i byer og nærområder.

Daily Access, som skal supplere IVECO BUS’ sortiment af bybusser, vil fortrinsvis være at finde i en biogaskompatibel naturgasversion for at imødekomme det voksende behov hos sektorens operatører af offentlig transport og støtte dem i deres energiomstilling.

Daily Access-programmet, der markedsføres af IVECO BUS, vil omfatte flere versioner, ligesom det vil nyde godt af IVECO-brandets omfattende udvalg af relaterede tjenester. Kunderne vil dermed kunne få glæde af producentens integrerede løsninger, herunder det nye IVECO ON-telematiktilbud, der giver det bedste med hensyn til ydeevne, kvalitet og driftsomkostninger.

De første leverancer forventes i starten af 2022.

”Vi er meget glade for det kommende Daily Access-program, der udvider vores eksisterende udbud af bybusser, og som gør det muligt for os fuldt ud at imødekomme den nuværende og fremtidige efterspørgsel inden for denne voksende markedssektor”, understreger Gauthier Ricord, Light Business Line. ”Disse nye modeller kombinerer INDCAR's erfaring med de vigtige egenskaber, der udgør Daily-programmets DNA og er et resultat af IVECO BUS' ekspertise inden for naturgas”.

”Vi er også meget tilfredse med den tillid, man har vist os for vores ekspertise, produktionskapacitet og anerkendte know-how inden for minibusser" udtaler Gaël Queralt, administrerende direktør for INDCAR.

07.04.2021Iveco

Sponseret

IVECO BUS og INDCAR underskriver leveringsaftale om tilvirkning af nye Daily-minibusser til bytrafik

22.03.2021Iveco

Sponseret

IVEVO Daily takes Light Truck of the Year in 2021 Van Fleet World Great British Fleet Awards

17.03.2021Iveco

Sponseret

IVECO højner niveauet for kundernes digitale oplevelse med den nye IVECO ON-portal og Easy Way-appen

11.02.2021Iveco

Sponseret

REA Erhvervsbiler A/S modtager prisen som Årets IVECO-forhandler for andet år i træk

01.12.2020Iveco

Sponseret

IVECO lancerer IVECO ON; det nye mærke for tjenester og transportløsninger

10.11.2020Iveco

Sponseret

Ny transportkonsulent for Medium/Heavy lastbiler hos IVECO Odense