IVECO højner niveauet for kundernes digitale oplevelse med den nye IVECO ON-portal og Easy Way-appen

Den nye IVECO ON-portal med tilhørende app giver nem adgang til det omfattende udbud af IVECOs opkoblede tjenester og forbedrer kundens brugeroplevelse med avanceret teknologi og nye funktioner. IVECO har også indført forbedringer af Easy Way-appen til IVECO S-WAY med et nyt design og en mere brugervenlig oplevelse for chaufføren.

Den nye IVECO ON-portal er designet til at give en problemfri oplevelse med nem navigation og indeholder forbedringer og nye widgets. Foto: IVECO..

17.03.2021

Sponseret

Iveco

IVECO lancerer den nye IVECO ON-portal, der giver let adgang til brandets omfattende udbud af opkoblede tjenester, som er udviklet til at hjælpe kunderne til at styre deres vognpark og virksomhed på en effektiv måde og gøre chaufførernes dagligdag lettere ude på vejene.

Den nye portal er designet til at give en problemfri oplevelse med nem navigation og indeholder forbedringer og nye widgets. Udviklingen har nydt godt af avanceret teknologi og know-how fra teamet af digitale eksperter. IVECO ON-appen er også opdateret med nye funktioner.

Fabrizio Conicella, Global Head of Digital & Adv Technology Commercial and Specialty Vehicles, havde følgende kommentarer: ”Vi har udviklet den nye IVECO ON-portal ud fra feedback og forslag, som vi har modtaget fra vores kunder. Vi har samlet alle vores opkoblede tjenester på ét sted, så de er lige ved hånden. For eksempel kan flådechefer hurtigt få adgang til deres køretøjers præstationer og brændstofforbrug og dermed identificere de handlinger, de kan tage for at forbedre de samlede driftsomkostninger. Med appen kan chaufførerne let få adgang til alle de digitale tjenester, der understøtter deres dagligdag og hjælper dem på vejen, såsom evaluering af kørestil og fjernassistenttjenester, ligesom de kan aktivere fjernstyring af de fleste af førerhusfunktionerne. ”

Brugeroplevelsen er blevet forbedret gennem et redesign orienteret mod en let, intuitiv navigation, en forenklet registrering og aktivering samt oprettelsen af en særskilt sektion til at styre tilladelser relateret til brug af funktioner såsom chaufførens førerhusfunktioner.

Den nye IVECO ON-portal introducerer også Safe Driving-funktioner til forbedring af sikker kørsel, såsom nye KPI’er baseret på køretøjets ADAS (Advanced Driver Assistance Systems). Målet med opgraderingen er at generere mere detaljerede rapporter, som hjælper chaufførerne til at anlægge sig en sikker kørestil og flådecheferne til at fremme en sikker kørselskultur blandt chaufførerne.

IVECO ON Easy Way-appen, som blev introduceret på det tunge IVECO S-WAY-program, er blevet opdateret med forbedringer af brugeroplevelsen i form af forenklet registrering og login, automatisk parring af køretøjet med Android- og iOS-mobilenheder, automatisk wifi-forbindelse og intuitiv navigation.

Besøg den nye IVECO ON-portal: https://www.iveco-on.com/

07.04.2021Iveco

Sponseret

IVECO BUS og INDCAR underskriver leveringsaftale om tilvirkning af nye Daily-minibusser til bytrafik

22.03.2021Iveco

Sponseret

IVEVO Daily takes Light Truck of the Year in 2021 Van Fleet World Great British Fleet Awards

17.03.2021Iveco

Sponseret

IVECO højner niveauet for kundernes digitale oplevelse med den nye IVECO ON-portal og Easy Way-appen

11.02.2021Iveco

Sponseret

REA Erhvervsbiler A/S modtager prisen som Årets IVECO-forhandler for andet år i træk

01.12.2020Iveco

Sponseret

IVECO lancerer IVECO ON; det nye mærke for tjenester og transportløsninger

10.11.2020Iveco

Sponseret

Ny transportkonsulent for Medium/Heavy lastbiler hos IVECO Odense