REA Erhvervsbiler A/S modtager prisen som Årets IVECO-forhandler for andet år i træk

For første gang nogensinde måtte IVECOs årlige Kick-Off afholdes virtuelt, men traditionen tro skulle årets bedste sælgere og forhandler hyldes. REA Erhvervsbiler kunne for andet år i træk fortjent lade sig fejre som Årets IVECO-forhandler.

Gert Hansen, Indehaver af REA Erhvervsbiler, i midten med den flotte award. På hans venstre side Lars Kragh, Country Sales Manager Light i IVECO Danmark, og på hans højre side Kåre Neergaard, Business Line Manager Medium/Heavy i IVECO..

11.02.2021

Sponseret

Iveco

2020 var for alle et anderledes år end normalt, men REA Erhvervsbiler formåede at holde kadencen og viste, at de evner at levere gode resultater på både salgs- og eftermarkedssiden i en ny verden.

”Vi er utroligt stolte over at modtage prisen som Årets Forhandler for andet år i træk og tredje gang på bare fire år. Prisen viser hele vores forretnings styrke - fra salg til service - og jeg er så stolt over alle mine medarbejdere, der har formået at omstille sig til den nye virkelighed”, siger Gert Hansen, indehaver af REA Erhvervsbiler A/S.

Med mere end 40 års IVECO-erfaring er REA en vigtig og stærk samarbejdspartner for IVECO.

”Det er meget positivt at se, hvordan REA formår at udvikle deres forretning, og særligt på den digitale front er de utroligt innovative. Som samarbejdspartner og kunde bliver man altid mødt med et åbent og positivt mindset, og det er derfor med stor begejstring, at vi tildeler dem prisen som Årets IVECO-forhandler igen i år”, udtaler Håkan Jönsson, Business Director i IVECO North Europe & Baltics.

REA er repræsenteret på størstedelen af Sjælland med afdelinger i Roskilde, København, Slagelse og Næstved, hvor de foruden en skarp salgsafdeling også driver velorganiserede værksteder.

”Denne pris viser, at vi arbejder i den rigtige retning. Vi lever af tilfredse kunder, så det er vigtigt for os at opretholde et højt serviceniveau i alle vores led – og det håber vi også, at vores kunder kan mærke”, slutter Gert Hansen.

REA Erhvervsbiler kunne fejre den fornemme pris sammen med disse andre prismodtagere:

Årets Sælger - Light: Mark Olsen fra IVECO Odense
Årets Sælger - Medium/Heavy: Michael Bache fra Bache A/S
Årets Rookie (talent): Jeppe Jacobsen fra HLT Erhvervsbiler, Aabenraa 

IVECO er et selskab i CNH Industrial N.V. koncernen, en global leder inden for kapitalgodesektoren noteret på New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) og på den italienske børs’ Mercato Telematico Azionario (MI: CNHI). IVECO udvikler, fremstiller og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervskøretøjer og entreprenørkøretøjer.

07.04.2021Iveco

Sponseret

IVECO BUS og INDCAR underskriver leveringsaftale om tilvirkning af nye Daily-minibusser til bytrafik

22.03.2021Iveco

Sponseret

IVEVO Daily takes Light Truck of the Year in 2021 Van Fleet World Great British Fleet Awards

17.03.2021Iveco

Sponseret

IVECO højner niveauet for kundernes digitale oplevelse med den nye IVECO ON-portal og Easy Way-appen

11.02.2021Iveco

Sponseret

REA Erhvervsbiler A/S modtager prisen som Årets IVECO-forhandler for andet år i træk

01.12.2020Iveco

Sponseret

IVECO lancerer IVECO ON; det nye mærke for tjenester og transportløsninger

10.11.2020Iveco

Sponseret

Ny transportkonsulent for Medium/Heavy lastbiler hos IVECO Odense