IVECO styrker organisationen med to velkendte profiler

IVECO har udpeget Mette Nielsen som ny Parts Sales & Key Account Manager. Hendes tidligere stilling som TCO Manager er overtaget af Nico Jørgensen, der har arbejdet i forhandlernetværket.

IVECO har udpeget Mette Nielsen som ny Parts Sales & Key Account Manager. Hendes tidligere stilling som TCO Manager er overtaget af Nico Jørgensen, der har arbejdet i forhandlernetværket. Foto: Iveco..

31.08.2023

SCM.dk

Siden 2017 har Mette Nielsen været en integreret del af IVECO North Europe & Baltics' TCO-afdeling med base i Danmark. Nu tager hun et skridt op ad karrierestigen til en nyoprettet stilling, hvor hun vil have ansvaret for reservedelssalget i de nordiske og baltiske lande. Samtidig har stafetten som TCO Manager fundet sin næste modtager i Nico Jørgensen, der kommer fra en stilling som eftermarkedschef hos REA Erhvervsbiler ‒ Danmarks største private IVECO-forhandler. Ændringen afspejler IVECOs dedikation til at styrke og udvikle deres TCO samt Parts Sales samtidig.

Både Mette Nielsen og Nico Jørgensen kommer med en omfattende erfaring fra IVECO-forretningen.
Mette Nielsen har over 10 års erfaring fra transportbranchen med i bagagen og er overbevist om, at erfaringen med Total Cost of Ownership i høj grad vil være nyttig i den nye stilling som Parts Sales & Key Account Manager, selvom det er et nyt område.

”TCO-konceptet giver bred erfaring fra flere dele af forretningen, fordi det fokuserer på køretøjets omkostninger over hele levetiden. Kontakten, jeg har haft med nyvognssalget i forhandlernetværket, og min viden om servicekontrakter giver mig en forståelse for hele forretningen, herunder eftermarkedet og hvad der sker, når køretøjet er på vejen. Nu får jeg så endnu en forretningsdimension med reservedele", siger Mette Nielsen.


Og den nye Parts Sales & Key Account Manager har allerede store ambitioner for sig selv.

”Min vigtigste opgave er at sikre, at de Parts Sales Managers, der arbejder i de forskellige lande og refererer til mig, kan fokusere deres energi på det, de er bedst til. Jeg vil bestræbe mig på, at de bruger så lidt tid som muligt på administrative opgaver og i stedet fokuserer på at optimere deres områder for at sikre den bedste service og kundetilfredshed for vores kunder. På den måde varetager vi både kundernes og forhandlernes interesser og styrker virksomhedens position”, udtaler Mette Nielsen.

Læs også: Ny direktør skal sikre dansk vækst for IFS

Også Mette Nielsens efterfølger, Nico Jørgensen, startede sin karriere inden for transportbranchen, hvor han har arbejdet med reservedele i forhandlerledet. Senest var han eftermarkedschef hos IVECO-forhandleren REA, hvor han tilbragte fem år, inden han tog springet til sin nye rolle som TCO Manager. Her vil han have ansvaret for servicekontrakter og digitale løsninger, med særlig fokus på IVECO On, der er udviklet for at hjælpe logistikoperatører og flådeejere med at optimere oppetid for deres køretøjer, brændstofeffektivitet og totale omkostninger.

Han ser det som en stor mulighed og er glad for, at IVECO har set potentialet i ham og ikke mindst hans erfaring fra forhandlernetværket:

”Jeg ser det som en stor fordel at have siddet hos en forhandler med direkte kontakt til slutkunderne. Jeg kender til udfordringerne og mulighederne, og dem håber jeg selvfølgelig, at jeg kan være med til at implementere. Generelt er samarbejdet med forhandlere bare alfa og omega for at opnå den bedst mulige løsning for kunden. Det bliver både en udfordring, men også det sjove i min rolle”, slutter Nico Jørgensen.

- PiB

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Nævnt i denne artikel:

Relateret indhold

19.07.2024SCM.dk

ADP får 50 millioner kroner til havneudvidelse

19.07.2024SCM.dk

Cybersikkerhedsområdet får mange millioner til talentudvikling

12.07.2024SCM.dk

Flot vækst og generationsskifte hos Eryk A/S

10.07.2024SCM.dk

Motorola opruster for at tage livtag med Norden

05.07.2024DTU Learn for Life

Sponseret

Nyt kursus i jernbaneteknologi tilbyder dybdegående indsigt

04.07.2024GS1 Denmark

Sponseret

5 gode råd til at kortlægge dine emballagedata

02.07.2024Descartes

Sponseret

Descartes bliver stærkere inden for fragthåndtering med opkøbet af BoxTop Technologies

02.07.2024SCM.dk

Maersk har trukket sig - DSV fortsat med i budkrig om DB Schenker

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup