Kardex rekrutterer ny Direktør for «New Business» i Norden

Kardex rekrutterer Jørgen Flemming Ladefoged som ny Direktør for «New Business» i Norden, og styrker dermed det nordiske team, hvilket generelt understøtter virksomhedens ønske om fortsat vækst i regionen.

Jørgen Flemming kommer med en stærk erfaring fra intralogistikbranchen, senest som stifter af EffiMat, hvor han var CEO gennem 10 år. Før det arbejdede han bl.a. som International Senior Sales Manager hos SSI Schäfer, Adm. Dir. hos Handler A/S, Business Manager, Scandinavia hos Dematic og Business Unit Manager, Scandinavia hos Siemens Logistics Systems. Dertil kommer en række tillidserhverv som medlem af ”Digital Valley”, der har til formål at fremme innovationssamarbejdet mellem Danmark og Tyskland, og Jørgen Flemming har ligeledes siddet i Odense Robotics bestyrelse gennem mere end 5 år.

Selv siger han: "Jeg har brugt mere end 20 år på at arbejde for innovative intralogistiske virksomheder, der sætter nye standarder for automatiserede lager- og plukløsninger. Det er overflødigt at sige, at jeg er super glad for at fortsætte med at gøre det, jeg holder af, i regi af det vi kan tilbyde i Kardex.”

Som led i at være en af de mest innovative leverandører af moderne pluk- og lagerløsninger, der reelt kan effektivisere kundernes processer, har Kardex i de senere år videreudviklet sin velkendte produktportefølje gennem investeringer i robotvirksomhederne Robomotive og Rocket Solution samt etableret partnerskab med Autostore. ”Kardex har nu en af ​​de bredeste porteføljer indenfor robotpluk, og automatisk materialehåndtering” fortsætter Jørgen Flemming, ”og jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med kolleger og kunder om at skabe de løsninger, der giver mest værdi for dem.

Om Kardex

Kardex er en global industripartner for intralogistikløsninger og en førende leverandør af automatiserede lagerløsninger og materialehåndteringssystemer. Firmaet udvikler, producerer og servicerer lagerautomater samt softwareløsninger. Kardex Holding AG er noteret på den schweiziske SIX-børs siden 1987 og har cirka 1.900 medarbejdere i over 30 lande. Det danske kontor er placeret i Odense.

Mere fra...

20.04.2023Kardex Danmark

Sponseret

Kardex introduces a new way of picking at LogiMAT 2023

10.01.2023Kardex Danmark

Sponseret

Med24: en fortsat stærk vækstrejse og øget automatisering

10.10.2022Kardex Danmark

Sponseret

Efficient Order Consolidation - Automated order consolidation

06.10.2022Kardex Danmark

Sponseret

3 Strategies to Recession-Proof Your Warehouse in 2023

28.04.2022Kardex Danmark

Sponseret

SkalHuset automatiserer sit nye lager med AutoStore-løsning fra Kardex

30.03.2022Kardex Danmark

Sponseret

Kardex bliver medlem af Odense Robotics