Kompan går i gang med et større forsyningskædeprojekt

Den globale legepladsinnovatør, Kompan, har for nylig annonceret et spændende nyt partnerskab med lageroptimeringseksperterne fra Slimstock, med fokus på at opbygge en sundere forsyningskædedrift.

Kompan og Slimstock indgår samarbejde.

Spændende nyt samarbejde

Hvert år giver Kompan’s lege- og sportsløsninger glæde ti millioner af mennesker over hele verden. Fra at hjælpe kunder med at visualisere deres perfekte legeplads, til fremstilling og distribution af komplette legepladsløsninger, er Kompan forpligtet til at gøre deres kunder’s købsoplevelse så behagelig som mulig. For at sikre, at deres produkter forbliver sikre, tilbyder legepladsspecialisten også et komplet udvalg af reservedele og tilbehør, der forlænger levetiden for deres kundes køb.


For at etablere et solidt fundament for yderligere innovation, vil Kompan gå sammen med lagerspecialisterne fra Slimstock. Gennem øget driftseffektivitet vil Slimstock hjælpe teamet hos Kompan med, at frigøre driftskapital, der kan geninvesteres i andre forretningsområder.

Henning Nør Hansen, som er direktør for supply chain operations hos Kompan, tilføjer: ”Innovation er kernen i vores forretning, og vi leder altid efter måder, vi kan gøre livet bedre for vores kunder. Af denne grund investerer vi i både vores mennesker og teknologi for i sidste ende, at forbedre ydelsen i vores forsyningskæde.”


Som en del af en bredere forretningsgennemgang af deres eksisterende processer, vil Kompan optimere deres IT-infrastruktur med Slimstock’s lageroptimeringsløsning, Slim4. Med et indledende fokus på at optimere lagerbeholdningen i Kompan’s produktions- og lagerfacilitet i Tjekkiet, bruger teamet på HQ, i Danmark, Slim4 til, at optimere deres tilgang til lagerstyring. Henning Nør Hansen tilføjer videre: "For at nå vores mål for kundetilfredshed, vil Slim4 hjælpe med at forbedre produkttilgængeligheden og samtidig reducere det samlede lagerniveau."


Peter Malling, kommerciel direktør i Slimstock Danmark konkluderer: ”I betragtning af Kompan’s globale anseelse for både innovation og kreativitet, er vi glade for at støtte virksomheden, når de forfølger deres mål for effektivitetsforbedring. I betragtning af at både Kompan og Slimstock deler den samme passion for kundetilfredshed, ser jeg frem til at etablere et langvarigt partnerskab.”

Mere fra...

13.02.2024Slimstock Nordic

Sponseret

Ilva case - Slimstock Nordic

20.11.2023Slimstock Nordic

Sponseret

Slimstock Nordic vil gerne byde TEFCOLD velkommen i SLIMSTOCK familien.

31.05.2023Slimstock Nordic

Sponseret

Supply Chain Club d. 14. juni 2023 – FULDT BOOKET

26.12.2022Slimstock Nordic

Sponseret

KVIK gennemfører SLIM4-træning

09.12.2022Slimstock Nordic

Sponseret

Actona Group A/S gennemfører Basic User Training

25.10.2022Slimstock Nordic

Sponseret

Villy Jensen klar til at skabe en gnidningsfri forsyningskæde med Slimstock