LR35: en højeffektiv plukkeløsning fra Kardex Remstar

Virksomheder med et stort varesortiment mangler nogle gange kontrol over de mange varer på lageret. De har brug for større fleksibilitet, mulighed for at lagre et større udvalg af varer på mindre plads og garanteret hurtigere plukkehastighed.

Ved at automatisere den interne logistikproces kan virksomheder smidigt tilpasse sig til ændringer og til de skiftende krav, der stilles til deres produktion og lagerhåndtering. 

Traditionelt set bruger lageroperatører mellem 40 og 70 procent af deres arbejdstid på at gå mellem hylder og pallereoler og plukke varer manuelt. ”Det automatiserede system fra Kardex leverer varerne direkte til operatøren, i en ergonomisk arbejdshøjde. Dette er gods-til-person-princippet. Det øger både effektiviteten og arbejdsmiljøet markant for de ansatte”, siger Hallvard Bergsodden, Director of New Business Nordics hos Kardex Remstar.

Med den seneste lancering, LR35, tilbyder Kardex Remstar en innovativ løsning til indlagring og plukning af små og mellemstore varer. Den unikke lagerautomat har en meget høj plukkeeffektivitet, hvilket gør løsningen praktisk inden for mange områder: det kan være til at levere varer til en produktionslinje, som bufferlager i monteringsområdet eller til at plukke varer på distributionslageret. Det modulære design gør det enkelt at udvide med flere enheder, hvis man får behov for mere lagerplads og/eller højere plukkeeffektivitet, hvilket giver virksomheden frihed til at investere i takt med virksomhedens behov. Systemet er fleksibelt og størrelsen kan tilpasses til eksisterende lokaler og layout.

Eksempler på anvendelsesområder:

Effektiv ordreplukning med LR35: LR35 er baseret på en plukkeløsning med 640x440 mm kasser, som præsenteres enten i en plukåbning eller på en rullebane. Varerne identificeres med en stregkodelæser og pick-to-light-teknik, hvilket øger plukkeeffektiviteten og reducerer risikoen for plukfejl.

Smidig konsolidering og lagerhåndtering: Alle bestillinger og leverancer transporteres og sorteres af lagerautomaten og rullebanesystemet. De færdigplukkede varer placeres i et mellemlager og hentes senere ud, når det er tid til at sende ordrerne. Dette giver høj effektivitet og enkel lagerhåndtering.

Enklere og bedre forsyning til produktionen: LR35 lagrer alt materiale på et sted og leverer det automatisk til produktionsområdet. Ved at spare både tid og plads skabes effektivitet. Systemet er fleksibelt og størrelsen kan nemt tilpasses til det eksisterende layout, enten ved at placere en eller flere LR35 direkte i produktionsområdet eller i et lagerområde med rullebaner til transport af materiale til produktionen.

Mere fra...

20.04.2023Kardex Danmark

Sponseret

Kardex introduces a new way of picking at LogiMAT 2023

10.01.2023Kardex Danmark

Sponseret

Med24: en fortsat stærk vækstrejse og øget automatisering

10.10.2022Kardex Danmark

Sponseret

Efficient Order Consolidation - Automated order consolidation

06.10.2022Kardex Danmark

Sponseret

3 Strategies to Recession-Proof Your Warehouse in 2023

28.04.2022Kardex Danmark

Sponseret

SkalHuset automatiserer sit nye lager med AutoStore-løsning fra Kardex

30.03.2022Kardex Danmark

Sponseret

Kardex bliver medlem af Odense Robotics