Månedens karriereprofil: Mikkel Geertsen, Tata Consultancy Services

Mikkel Geertsen, manager i Supply Chain Centre of Excellence hos Tata Consultancy Services (TCS) ser frem til at arbejde med innovative supply chain-løsninger, der virkelig kan rykke en industri.

25.04.2014

Joe Kristian Kipp, SCM.dk

Mikkel Geertsen, manager, Supply Chain Centre of Excellence, Tata Consultancy Services. Foto: Privat..

Hvilke forventninger har du til dit nye job?
At hjælpe globale virksomheder med deres supply chain-udfordringer samt at udvikle TCS’ Supply Chain Center of Excellence i Norden.

Jeg ser frem til at arbejde med innovative supply chain-løsninger, der virkelig kan flytte en industri. Det passer mig glimrende, at fokus i mindre grad ligger på standardiseret konsulentarbejde, hvor det mestendels handler om fakturering og standard supply chain-udnyttelse.

Læs også: Min vej til SCM-jobbet: Ivan Martinez Neri

Hvad består dit nye job i?
Ud over det innovative udviklingsarbejde med supply chain-løsninger og koncepter til forskellige organisationer, skal jeg også designe og drive supply chain-transformationsprojekter sammen med kolleger i andre verdensdele – p.t. arbejder jeg med svenskere, amerikanere, indere og englændere. Vi skal desuden medvirke til at bringe andre af TCS’ konsulentafdelinger, med over 300.000 konsulenter, i spil.

Hvad kvalificerer dig til jobbet?
Mine otte års erfaring som konsulent har stor betydning for, at man i TCS har fundet mig kvalificeret til jobbet. Jeg har således været i berøring med mange af de supply chain-problematikker, som TCS arbejder med og har tidligere beskæftiget mig indgående med supply chain-planning og forecasting, der begge er områder, som kunderne har stort fokus på. Desuden har jeg et solidt kendskab til flere af de industrier, for eksempel CPG, manufacturing og life science, som TCS vægter højt i Norden og Europa. 

Læs også: Min vej til SCM-jobbet: Troels Kyhn Jakobsen

Om Mikkel Geertsen

Uddannelse: Cand.merc. SCM, CBS 2005.

Tidligere job: Business Analyst, GN Store Nord 2005-06, managementkonsulent i Implement Consulting Group 2006-13, ekstern lektor, CBS 2010-

Hvad er dit bedste karriereråd?
At stræbe efter at blive den bedste til det, man beskæftiger sig med. Desuden skal man arbejde med noget, man brænder for, og som er sjovt. Det har altid virket for mig selv.

Det er samtidig vigtigt, at man bevarer sin integritet, så man kan se sig selv i spejlet og stolt kan fortælle om, hvad man arbejder med. Oprigtighed smitter af på kunderne, og hvis du udviser troværdighed og tillid, kommer det igen.

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Lejeløsninger styrker resiliens og giver ro i maven

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

24.05.2024SCM.dk

SCM Agendaen – Det gode ERP-projekt

24.05.2024SCM.dk

Millioner skal sætte fart på cirkulær plast og ESG-udvikling

21.05.2024SCM.dk

Unge voksne vil have arbejde med mening og udvikling

21.05.2024SCM.dk

Månedens udfordring: 4 KPI’er skal skabe succes for COOP’s drift

18.05.2024SCM.dk

Flere kommuner arbejder med CO2-reduktion i indkøb

17.05.2024SCM.dk

Stål- og teknikgrossist får godkendt forpligtende klimamål

16.05.2024SCM.dk

Wavin: EPD´er er blevet et konkurrenceparameter

16.05.2024EAB Lagerindretning

Sponseret

SÅDAN FÅR DU MEST UD AF DIN LAGERHAL

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup