"Med PostNord behøver vi kun én transportpartner"

”Med PostNord behøver vi kun én transportpartner” sådan lyder ordene fra Yasin Topcu Sales Manageren i Cleanstep, der for nyligt blev kåret til Gazellevirksomhed af Børsen for fjerde gang.

Cleanstep x PostNord Logistics .

To butikker, én webshop og Danmarks største sortiment af rengørings- og hygiejneartikler

I en tid hvor god hygiejne og grundig rengøring er vigtigere end nogensinde før, har de rygende travlt hos Cleanstep. Virksomheden, der har eksisteret siden 2008, tæller i dag 20 medarbejdere og har vækstet stødt lige siden grundlæggelsen.

I kundegruppen finder man hovedsageligt virksomheder og offentlige institutioner men også privatkunder. Alt i alt har de hos Cleanstep mere end 25.000 trofaste kunder fordelt over hele Danmark. For at dække behovet hos den brede kundegruppe og sørge for, at de kun behøver handle ét sted, tilbyder Cleanstep Danmarks største sortiment af rengørings- og hygiejneprodukter. Produkterne kan købes i webshoppen eller ved et besøg i en af virksomhedens fysiske butikker i Valby og Søborg, hvor det også er muligt at få hjælp til en skræddersyet løsning af en af virksomhedens dygtige salgskonsulenter.

Èn transportpartner til alle typer forsendelser!

Med en bred kundegruppe af både B2B og B2C kunder er der store forskelle på forsendelserne, og netop evnen til at dække alle forsendelsesbehov er en af de vigtigste årsager til, at Cleanstep har valgt PostNord og PostNord Logistics som sin transportpartner.

Cleansteps Sales Manager Yasin Topcu fortæller: ”Før i tiden havde vi fire forskellige transportpartnere. Nu bruger vi udelukkende PostNord og PostNord Logistics, hvilket har gjort processen meget lettere. Vi behøver kun at booke ét sted, og de afhenter forsendelserne om eftermiddagen, så vi kan nå at få størstedelen af dagens ordrer med”.

Han understreger i samme omgang, at leveringssikkerheden er noget af det, man hos Cleanstep sætter stor pris på ved samarbejdet. Hvad end der er tale om en lille pakke til en privatkunde eller en hel palle til en virksomhed, så kan det sendes hurtigt og sikkert med PostNord og PostNord Logistics.

Vil du også have dine varer hurtigt og sikkert frem?

Hos PostNord Logistics tilbyder vi en bred palette af forsendelsesmuligheder, der alle har dét til fælles, at de effektivt og sikkert får din vare frem til slutkunden. Du kan læse mere om vores løsninger , få et uforpligtende tilbud eller komme i direkte kontakt med  vores logistikspecialist Anders Ringive på anders.ringive@postnord.com eller på +45 52 28 98 70 for en uforpligtende dialog om dit logistikbehov.

23.01.2023PostNord Logistics A/S

Sponseret

Ruteoptimering og mindre C02-udledning

04.01.2023PostNord Logistics A/S

Sponseret

Philipson Wine anbefaler nyt leveringskoncept med PostNord

07.12.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Vinlevering i original emballage: PostNord Logistics udvider med nyt, smart koncept

16.11.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Fra elev til leder på rekordtid

06.05.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Queen Flowers og PostNord Logistics leverer glæde på Mors dag

05.05.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Toprent A/S: "PostNord Logistics går en ekstra mil for os"