Min diplomuddannelse i SCM er trædestenen til min videre karriere

Læs her om, hvordan Bjørn med en efteruddannelse kunne tage skridtet fra produktspecialist til konsulent – og læs om hans oplevelse og udbytte af uddannelsen.

Bjørn Husted, Lead Consultant i Emendo Engineering, har planlagt sin karriere og målet er på sigt en MBA. Det star.

Bjørn Husted, Lead Consultant i Emendo Engineering, har planlagt sin karriere og målet er på sigt en MBA. Det startede med en professionsbachelor som maskinmester fra MSK og i januar 2022 bestod Bjørn diplomuddannelsen i Operations og Supply Chain Management på. Men drivkraften og motivationen er til mere...

”Min motivation for at starte uddannelsen var ønsket om at være bedre til at løse mine daglige udfordringer med produkter, indkøb og mange interessenter. Jeg var nysgerrig på, hvordan jeg kunne styrke mine kompetencer og mit netværk, så jeg i det daglige kunne rådgive og løfte opgaver ud over bare at være drift,” starter Bjørn.

”Interessen og stemningen blandt mine medstuderende har oversteget mine forventninger. Alle har vist stor interesse og engagement – og jeg fik hurtigt et godt netværk, hvor jeg i fortrolighed kunne dele viden og undren uden bekymringer.

Gruppearbejdet rækker ofte ud over selve studiet og det har for mig blandt andet medført et spring i min professionelle karriere – men jeg ses også stadig med mine medstuderende både til faglig sparring og bare rent socialt.

Fagligt var jeg specielt glad for fagene Økonomisk Styring og Operations Management. De to fag spillede godt sammen - og godt sammen med mine arbejdsopgaver på daværende tidspunkt. Det førte til nye refleksioner og fik mig til at anskue problemstillinger og mulige løsninger i et nyt lys. Jeg tager mange brugbare værktøjer og modeller med fra studiet,” forsætter Bjørn.

”I dag arbejder jeg som konsulent med projekter for kunder, hvor det ofte er meget udefinerbart i opstartsfasen – og så er min opgave at få styr på problematikkerne mellem projektets deltagere og projektets formål for at kunne levere en løsning, som kunden nemmest muligt kan overtage og sætte i drift. Uddannelsen gav mig ikke bare de faglige værktøjer, men jeg har også fået værktøjer til at strukturere min hverdag og indblik i forskellige industrier og virksomheder.

Det kræver planlægning og aftaler på hjemmefronten, når man er en del af en familie med hus og 2 små børn. Men for mit eget vedkommende har det været hele rejsen værd – og jeg er frisk på mere,” slutter Bjørn.

Er du også interesseret i at styrke dine faglige og personlige kompetencer?

Så læs om DTUs diplom efteruddannelse i Operations og Supply Chain Management.

Tilmeld dig allerede nu kurser i efteråret 2023:

Operations Management:
start Torsdag den 31. august

Kvalitetsstyring:
start Torsdag den 7. september

Supply Chain Management:
start Torsdag 2. november

Tjek også om du kan få finansieret din diplomefteruddannelse.

 #diplomefteruddannelse #DTUEngineeringTechnology #DiplompåDTU #efteruddannelse #DTULearnForLife #dtudk #Operations #SupplyChainManagement #SCM #Forsyningskæder #Produktion Peder Søberg

Mere fra...

16.01.2024DTU Learn for Life

Sponseret

Nye kurser: Bæredygtighed, Digitalisering, Økonomisk analyse… Kickstart 2024 og bliv bedre til Supply Chain Management

02.10.2023DTU Learn for Life

Sponseret

Lysten til personlig udvikling satte gang i en diplomefteruddannelse

20.09.2023DTU Learn for Life

Sponseret

Min diplomuddannelse i projektledelse har givet mig brugbare værktøjer i hverdagen

07.08.2023DTU Learn for Life

Sponseret

Min passion for SCM førte til en diplomuddannelse og en flot karriere

03.08.2023DTU Learn for Life

Sponseret

Kvalitetsstyring får ny erfaren underviser med unik profil

31.07.2023DTU Learn for Life

Sponseret

Min diplomuddannelse i SCM klæder mig på til at gå fra detaljer til strategi