MiR-robotter optimerer den interne logistik hos Honeywell

Mobile robotter udstyret med topmodultransportører automatiserer de den interne transport af materialer i fabrikker med flere etager. Robotterne navigerer, henter materialer, åbner døre og styrer en lift autonomt, hvilket aflaster medarbejderne, så de kan bruge tiden på andre opgaver.

Ved at bruge MiR-robotterne har Honeywell frigjort seks fuldtidsmedarbejdere, der kan producere mere og gøre produktionslinjen mere effektiv.

20.11.2019

SCM.dk

I 2016 besluttede virksomheden blandt andet at investere i mobile robotter fra MiR, der skulle automatisere transporten af råstoffer og moduler, der blev flyttet rundt på det 91.000 kvadratmeter store anlæg ved at medarbejderne skubbede transportvogne. At automatisere den opgave var en udfordring på grund af fabrikkens indretning, hvor lageret er på én etage, og produktionen finder sted på to etager.

Da Honeywell implementerede robotterne, begyndte de derfor med en trinvis tilgang. De indførte robotterne i et semiautomatisk workflow. De blev udstyret med en boks og læsset manuelt på lageret, hvor medarbejderne brugte en tablet til at sende robotten til en arbejdsstation.

I dag har Honeywell opgraderet anvendelsen og udviklet et transportørsystem til et fuldautomatisk workflow, hvor medarbejderne har minimal interaktion med robotterne.

Robotterne kan nu køre ned til lageret og hente råmaterialer fra en transportør, der slutter sig til topmodultransportøren på robotten, og derefter levere dem til de forskellige produktionslinjer. I øjeblikket har Honeywell 15 leveringsstationer i produktionen, som MiR-robotterne servicerer.

”Vi har integreret RFID-scanningsteknologi i robotterne, så vi kan kontrollere, hvad der er i boksen. Robotten ved, hvilken produktionslinje det pågældende produkt skal frem til, så den tager automatisk boksen, scanner indholdet og bringer den til den rigtige produktionslinje”, siger Advanced Manufacturing and Engineering Leader, Stuart Harris.

Dette automatiske workflow har elimineret risikoen for fejl i varetransporten fra lageret, fordi RFID-scanneren sikrer, at robotterne altid bringer produkterne til den rette produktionslinje. Ved at indføre de mobile robotter har Honeywell samtidig frigjort en masse tid til de medarbejdere, der tidligere håndterede den interne transport manuelt.

”Hovedudfordringen med MiR-robotten, som vi ønsker at klare, er det personale, der skubber vognene. Vi ville have dem tilbage til produktionslinjen. Ved at bruge MiR-robotterne frigør vi seks fuldtidsmedarbejdere, der kan producere mere og gøre produktionslinjen mere effektiv”, siger designingeniør Timothy Ward.

Nemme at tilpasse efter specifikke anvendelser
Nu, hvor den interne transport er blevet automatiseret fuldstændigt, opnår Honeywell endnu flere tidsbesparelser for medarbejderne. De behøver ikke bruge tid på at interagere med robotterne og fortælle dem, hvor de forskellige produkter skal hen – det kan de godt selv finde ud af.

En afgørende del af fleksibiliteten ved MiR-robotter er, at de er nemme at tilpasse efter specifikke anvendelser. Automatiseringsteamet hos Honeywell Safety & Productivity Solutions har formået at designe og integrere transportøranlægget selv, takket være MiR-robotternes åbne grænseflade.

”Når du ønsker at integrere topmodulet, er det i forbindelse med automatisering normalt integrationen med forskellige producenter, mærker eller produkter, der giver udfordringer. Med MiR er der heldigvis en åben grænseflade, så vi kan slutte tredjepartsudstyr til robotten, såsom RFID-scanneren, topmodultransportøren og andre sensorer, som vi har skullet tilføje”, siger Stuart Harris.

Dermed har MiR-robotternes opbygning gjort det muligt for Honeywell at tilpasse en anvendelse fuldstændigt efter deres behov og understøttet virksomheden i bestræbelserne på at opnå et fuldautomatisk workflow.

Den fleksible transportørløsning optimerer generelt infrastrukturen hos Honeywell Safety & Productivity Solutions, som nu kan foretage ændringer i deres anlæg uden at tage højde for den interne logistik.

Læs også: MiR tilbyder nu leasing af robotter

Honeywell har i dag indført MiR-robotter på fire lokaliteter i Storbritannien. Inspirationen kommer fra den trinvise tilgang mod en fuldautomatisk intern transport, som har fungeret så godt hos Honeywell Safety & Productivity Solutions.

- JMA

Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

26.02.2024SCM.dk

CMA CGM i markant tilbagegang

26.02.2024SCM.dk

Kina: Amerikanske påstande er paranoia

22.02.2024SCM.dk

Robotindustri mødes om AI, den grønne omstilling og fremtidens arbejdsmarked

21.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Derfor bør du opgradere din On-Premise-løsning

21.02.2024SCM.dk

Nyt kvantespring for 3D-print

21.02.2024Industriens Fond

Sponseret

Kunstig intelligens hjælper robotter med at passe på dyr og mennesker

14.02.2024SCM.dk

Inspirationsdag skal hjælpe med overblik over robotteknologi

13.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Vigtig opdatering på e-fakturering i Polen

Jobmarked

Se alle

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zetes

Zetes søger ny Business Consultant i Supply Chain-løsninger

Som Business Consultant inden for supply chain-optimering vil du bidrage med din ekspertise gennem hele salgscyklussen, være en betroet rådgiver og deltage i kvalificeringen af forretningsmuligheder. Du vil tage ansvar for udvælgelsen af den bedste projekttilgang og påvirke strategien for vores supply chain-løsninger.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

28.02.2024

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

TrueCommerce
Webinar
Webinar: EDIFACT

Alt du skal vide om EDIFACT

Dato

05.03.2024

Tid

11:00

Sted

Online

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - dag

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup