MiR-robotter optimerer den interne logistik hos Honeywell

Mobile robotter udstyret med topmodultransportører automatiserer de den interne transport af materialer i fabrikker med flere etager. Robotterne navigerer, henter materialer, åbner døre og styrer en lift autonomt, hvilket aflaster medarbejderne, så de kan bruge tiden på andre opgaver.

Ved at bruge MiR-robotterne har Honeywell frigjort seks fuldtidsmedarbejdere, der kan producere mere og gøre produktionslinjen mere effektiv.

20.11.2019

SCM.dk

I 2016 besluttede virksomheden blandt andet at investere i mobile robotter fra MiR, der skulle automatisere transporten af råstoffer og moduler, der blev flyttet rundt på det 91.000 kvadratmeter store anlæg ved at medarbejderne skubbede transportvogne. At automatisere den opgave var en udfordring på grund af fabrikkens indretning, hvor lageret er på én etage, og produktionen finder sted på to etager.

Da Honeywell implementerede robotterne, begyndte de derfor med en trinvis tilgang. De indførte robotterne i et semiautomatisk workflow. De blev udstyret med en boks og læsset manuelt på lageret, hvor medarbejderne brugte en tablet til at sende robotten til en arbejdsstation.

I dag har Honeywell opgraderet anvendelsen og udviklet et transportørsystem til et fuldautomatisk workflow, hvor medarbejderne har minimal interaktion med robotterne.

Robotterne kan nu køre ned til lageret og hente råmaterialer fra en transportør, der slutter sig til topmodultransportøren på robotten, og derefter levere dem til de forskellige produktionslinjer. I øjeblikket har Honeywell 15 leveringsstationer i produktionen, som MiR-robotterne servicerer.

”Vi har integreret RFID-scanningsteknologi i robotterne, så vi kan kontrollere, hvad der er i boksen. Robotten ved, hvilken produktionslinje det pågældende produkt skal frem til, så den tager automatisk boksen, scanner indholdet og bringer den til den rigtige produktionslinje”, siger Advanced Manufacturing and Engineering Leader, Stuart Harris.

Dette automatiske workflow har elimineret risikoen for fejl i varetransporten fra lageret, fordi RFID-scanneren sikrer, at robotterne altid bringer produkterne til den rette produktionslinje. Ved at indføre de mobile robotter har Honeywell samtidig frigjort en masse tid til de medarbejdere, der tidligere håndterede den interne transport manuelt.

”Hovedudfordringen med MiR-robotten, som vi ønsker at klare, er det personale, der skubber vognene. Vi ville have dem tilbage til produktionslinjen. Ved at bruge MiR-robotterne frigør vi seks fuldtidsmedarbejdere, der kan producere mere og gøre produktionslinjen mere effektiv”, siger designingeniør Timothy Ward.

Nemme at tilpasse efter specifikke anvendelser
Nu, hvor den interne transport er blevet automatiseret fuldstændigt, opnår Honeywell endnu flere tidsbesparelser for medarbejderne. De behøver ikke bruge tid på at interagere med robotterne og fortælle dem, hvor de forskellige produkter skal hen – det kan de godt selv finde ud af.

En afgørende del af fleksibiliteten ved MiR-robotter er, at de er nemme at tilpasse efter specifikke anvendelser. Automatiseringsteamet hos Honeywell Safety & Productivity Solutions har formået at designe og integrere transportøranlægget selv, takket være MiR-robotternes åbne grænseflade.

”Når du ønsker at integrere topmodulet, er det i forbindelse med automatisering normalt integrationen med forskellige producenter, mærker eller produkter, der giver udfordringer. Med MiR er der heldigvis en åben grænseflade, så vi kan slutte tredjepartsudstyr til robotten, såsom RFID-scanneren, topmodultransportøren og andre sensorer, som vi har skullet tilføje”, siger Stuart Harris.

Dermed har MiR-robotternes opbygning gjort det muligt for Honeywell at tilpasse en anvendelse fuldstændigt efter deres behov og understøttet virksomheden i bestræbelserne på at opnå et fuldautomatisk workflow.

Den fleksible transportørløsning optimerer generelt infrastrukturen hos Honeywell Safety & Productivity Solutions, som nu kan foretage ændringer i deres anlæg uden at tage højde for den interne logistik.

Læs også: MiR tilbyder nu leasing af robotter

Honeywell har i dag indført MiR-robotter på fire lokaliteter i Storbritannien. Inspirationen kommer fra den trinvise tilgang mod en fuldautomatisk intern transport, som har fungeret så godt hos Honeywell Safety & Productivity Solutions.

- JMA

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

19.07.2024SCM.dk

ADP får 50 millioner kroner til havneudvidelse

19.07.2024SCM.dk

Cybersikkerhedsområdet får mange millioner til talentudvikling

05.07.2024SCM.dk

Ny supercomputer skal hjælpe Danmark med klima- og sundhedsudfordringer

04.07.2024SCM.dk

Nye 3D-printede rør mindsker energitab i kølesystemer

03.07.2024TrueCommerce

Sponseret

Digitaliser din supply chain

02.07.2024TrueCommerce

Sponseret

En introduktion til elektronisk fakturering

02.07.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

ZEBRA HC20 OG HC50 håndterminaler til pharma/healthcare

02.07.2024SCM.dk

Få styr på it-sikkerheden og undgå cyberangreb

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup