Nye vertikale pluk- og lagerautomater kommer til Danmark

Den toneangivende leverandør på det europæiske marked af lager- og plukautomater Modula åbner en afdeling i Danmark. Det markerer begyndelsen på en ekspansion på de nordiske markeder og åbner for flere muligheder for de mange virksomheder, som er i gang med at automatisere lageret.

Modula lancerede deres første lagerautomat i 1987 og har siden udviklet sig til at være en markant aktør på det globale marked for pluk- og lagerautomater til alle brancher og alle typer anvendelser med mere end 20.000 kunder.. Foto: Modula.

10.11.2023

Poul Breil-Hansen, SCM.dk

Modula lancerede deres første lagerautomat i 1987 og har siden udviklet sig til at være en markant aktør på det globale marked for pluk- og lagerautomater til alle brancher og alle typer anvendelser med mere end 20.000 kunder.

Den nyeste afdeling i Danmark er den niende i verden, og den markerer ”en milepæl i virksomhedens vækstrejse og muliggør, at Modula kan tilbyde sine state-of-the-art produkter og tjenester til en endnu bredere vifte af virksomheder i regionen”, fremgår det af en pressemeddelelse fra virksomheden.

Læs også: 4 udfordringer og 5 løftestænger for hospitalslogistik

Den danske afdeling er den første af de planlagte nordlige afdelinger. ”Den vil give Modula mulighed for at arbejde tæt sammen med eksisterende og potentielle kunder i regionen og levere skræddersyede løsninger, der imødekommer kundernes specifikke pluk- og lagerbehov. Derfor har Modula ansat et team af erfarne fagfolk, der er velbevandret på det lokale marked, for at sikre, at kunderne får det højeste serviceniveau og den bedste support. For at forbedre kundetilfredsheden yderligere vil det resultere i hurtigere svartider omkring vedligeholdelse, teknisk support og konsultation”, lyder det videre i pressemeddelelsen.

”Modulas innovative løsninger viste sig at være svaret på, hvad jeg ledte efter", fortæller den nye administrerende direktør for MODULA Nordics Jørgen Ladefoged.. Foto: Modula.

Bred vifte af brancher

"Vi glæder os over åbningen af vores nye afdeling i Nordeuropa", siger Massimiliano Gigli, administrerende direktør og international salgsdirektør hos Modula og supplerer:

"Denne ekspansion er et bevis på vores dedikation til at levere topkvalitets-automatiserede lagerløsninger til vores værdsatte kunder." 

Modula har ansat Jørgen Ladefoged som administrerende direktør for Modula Nordics ApS: "Efter at have arbejdet i flere år inden for logistik og industriel automatisering søgte jeg en ny og spændende udfordring, der ville kombinere innovation, vækst og en vision for fremtiden. Modulas innovative løsninger viste sig at være svaret på, hvad jeg ledte efter. Det er en virksomhed, der konstant vokser og forpligter sig til at investere mere i det lokale marked, hvor den ser betydeligt potentiale".

Læs også: Arbejdskraft er en af forsyningskædens store udfordringer

Modula har nøje undersøgt behov og udviklingstendenser på det nordiske marked. Markedsundersøgelsen har vist, at Sverige har oplevet betydelige udviklinger inden for brancher som bilproduktion, informationsteknologi og elektronikproduktion. Danmark derimod kendetegnes ved styrker inden for pharma, teknologi, fødevareindustri, vedvarende energi og bæredygtighed. 

Løsninger med elasticitet

"Jeg tror, at Modula har de perfekte løsninger til markedet på grund af løsningernes evne til at tilpasse sig enhver størrelse, branche og anvendelse. Det arbejde, der er udført i de seneste år med lokale forhandlere, har tilladt os at opbygge kendskab til vores virksomhed, og vi vil fortsætte i denne retning for yderligere at etablere vores brand og gøre det kendt for alle virksomheder ved at udnytte vores internationale portefølje", siger Morten Hvenegaard, Area Sales Manager hos Modula. 

Modulas udvidelse til Danmark og i de andre skandinaviske lande er i overensstemmelse med virksomhedens mission om at styrke virksomheden globalt med innovative, pladsbesparende og bæredygtige lagerløsninger. Den nye afdeling vil supplere Modulas eksisterende globale netværk bestående af tre hovedkvarterer (Italien, USA, Kina, red.), ni afdelinger (Frankrig, Tyskland, Spanien, Storbritannien, Mexico, Polen, Indien) samt mere end 100 forhandlere over hele verden og konsolidere virksomhedens position som en førende aktør inden for den automatiserede pluk- og lagerindustri. En ny afdeling i Sverige vil blive tilføjet allerede ved udgangen af året.

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Fremtidssikring af danske virksomheders forsyningskæder

Bredana Axcite A/S

Sponseret

Opdateringer af Dynamics 365 reduceres fra syv til fire årligt

Mere fra...

01.12.2023SCM.dk

Plast genbruges i kæmpe mængder til øltransport

01.12.2023SCM.dk

Luftfarten sætter turbo på omfattende omstilling

01.12.2023SCM.dk

ESG og robotter præger det moderne lager

30.11.2023SCM.dk

Nye millioner til Klimakompasset vil gavne SMV’er

30.11.2023SCM.dk

Elektrisk lastbil vinder stor pris

29.11.2023SCM.dk

Bølge af betalingssvindel udfordrer e-handelen

29.11.2023SCM.dk

Nyansættelse skal løfte bæredygtigheden

28.11.2023SCM.dk

Pakkelevering i Sydjylland stiger markant

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle
Bureau Veritas
Webinar
Webinar: Er din virksomhed eller ønsker den at blive leverandør til Forsvaret?

Bliv klogere på AQAP-standarderne og deres krav

Dato

13.12.2023

Tid

13:30

Sted

Online

Bureau Veritas
Konference
Cybertrusler - en rundrejse på digitaliseringens bagside | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Jeppe Teglskov Jacobsen, Adjunkt ved Institut for Militær Teknologi hos Forsvarsakademiet, som vil tale om "Cybertrusler - en rundrejse på digitaliseringens bagside".

Dato

04.01.2024

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Fra Kassø til hele verden med Power-to-X | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Alexander Reumert, Project Associate hos European Energy A/S, som vil tale om "Fra Kassø til hele verden med Power-to-X".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Systematisk og strategisk trivsel hjælper helbredet | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Christian Sauvr, Administrerende Sygehusdirektør hos Sygehus Lillebælt, som vil tale om "Systematisk og strategisk trivsel hjælper helbredet".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Accelereret klimatilpasning nu! | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Sebastian Mernild, Professor og leder af SDU Climate Cluster fra Syddansk Universitet, som vil tale om "Accelereret klimatilpasning nu!".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Mod historisk CO2-neutralitet i 2050 | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Mette Kaagaard, administrerende direktør hos Microsoft i Danmark & i Island, som vil tale om "Mod historisk CO2-neutralitet i 2050".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia