Nyt ERP hus på Fyn

9altitudes nye kontor i Odense, huser lige nu 20 entusiastiske IT kolleger. Bredana Solutions, Optimate og Econocap, der sammen hedder 9altitudes, er klar med IT løsninger fra Microsoft Dynamics 365 og PTC til de fynske industrivirksomheder.

9altitudes har sat 20 IT folk på Telehøjen 2 i Odense - klar til at digitalisere de fynske industrivirksomheder.

9altitudes sætter 20 it folk på Fyn

Der er fart på i de tre succesfulde IT virksomheder, Optimate, Econocap og Bredana Solutions, der nu indtager Fyn med 20 erfarne konsulenter og udviklere. De tre virksomheder fusionerede til nytår under navnet 9altitudes og har samlet set 150 ansatte.

Den nye satsning på Fyn skyldes at flere og flere fynske virksomheder efterspørger lokale samarbejdspartnere og det vil virksomheden gerne komme i møde med 20 erfarne folk i Odense.

Med fokus på digitaliserings-løsninger til produktions- og logistikvirksomheder har de tre vækstkometer allerede et godt tag i Fyn og glæder sig over at kunne tilbyde kunderne endnu mere agil og lokal service.

Efter sammenlægningen er 9altitudes nu Europas største Microsoft leverandør til produktions- og logistikvirksomheder og de synergier det skaber er både en fordel for kunderne, der nu har endnu flere eksperter til rådighed, men også for medarbejderne, der nu har endnu flere udviklingsmuligheder i en spændende koncern.

Virksomheden oplever lige nu en stor efterspørgsel på især forretningssystemer, der kan imødekomme de aktuelle udfordringer i leverandørkæderne rundt om i produktions- og logistikvirksomhederne. Derfor opruster de ikke kun på lokationer men også på produkter, så de står endnu stærkere på systemer til lager, logistik, planlægning og ikke mindst, rapporteringsværktøjer.

De fynske kolleger er meget tilfredse med det nye kontor, hvor der er plads til endnu flere eksperter. De  vil gerne være så tæt på kunderne som muligt og med lokale forankringer i hele landet er det naturligt også at være til stede på Fyn.

9altitudes er stadig de samme gode folk som man kender – bare med en bredere palette af digitale løsninger til produktions- og logistikvirksomheder – og nu med lokale kontorer Odense, i Kolding, Vejle, Sønderborg, Esbjerg, Aarhus, Aalborg og Hørsholm.

Facts

Fra nytår er Optimate, Econocap og Bredana Solutions samlet i én virksomhed og skifter navn til 9altitudes. De samlede 150 ansatte er en del af den belgiske koncern 9altitudes med i alt 550 ansatte i hhv. Belgien, Holland, Slovenien og Danmark.

Fokus for 9altitudes er digitalisering i produktions- og logistikvirksomheder med en bred vifte af Microsoft og PTC baserede løsninger – herunder ERP, CRM og PLC funktioner. Altså overordnede digitale forretningssystemer til planlægning, drift, salg og service.

03.04.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Sådan bliver de stigende priser en gevinst

30.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Hvornår kan nedetid forhindres?

27.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Skab stabil indtjening trods svingende tider

24.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 områder hvor du med fordel kan forbedre din Business Central løsning

09.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 ting AR kan styrke i din værdikæde

03.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Undgå de klassiske fejl med struktureret dokumenthåndtering