Nyt opkøb skaber kæmpe enhed for Unity Enterprise-udvikling

Med Capgeminis opkøb af forretningsbenet, Unity Digital Twin Professional Service, etablerer Capgemini den største enhed i verden for Unity Enterprise-udvikling. Handlen betyder, at Unitys realtime 3D-teknologi bliver en del af Capgeminis løsninger og rådgivning inden for ’Intelligent Industry’.

Med Capgeminis opkøb af forretningsbenet, Unity Digital Twin Professional Service, etablerer Capgemini den største enhed i verden for Unity Enterprise-udvikling. Foto: Capgemini

01.03.2024

SCM.dk

Stadig flere virksomheder arbejder på at kombinere den fysiske og digitale verden gennem omfattende transformationsprojekter. Capgemini oplever en stigende efterspørgsel på realtids 3D-teknologi, der i samspil med rådgivning omkring forretningstransformation, design og produktionsoptimering, kan udbrede digital twin-teknologi i stor skala hos blandt andet industrikunder. 

Med opkøbet af Unitys digital twin-forretning sigter Capgemini derfor nu mod at folde realtime 3D-teknologien ud til de mange industrikunder, der allerede i dag er i gang med en kritisk transformation af forretningen over mod ’Intelligent Industry’.

”Unity har udviklet det, der i praksis er en industristandard, når det gælder simulering og udnyttelse af digital twin-teknologi på tværs af digitale platforme og fysiske assets. På den måde er deres realtime 3D-teknologi en nøglekomponent i transformationen af hele værdikæden i forhold til intelligent products – lige fra optimeringer inden for forskning og udvikling, til produktion, drift og services. Med opkøbet får vi nu muligheden for at forankre og udbrede Unitys teknologi i vores samlede pallette af løsninger til industrikunderne”, siger William Rozé, CEO i Capgemini Engineering.

Læs også: Manglende kompetencer er stopklods for brug af cobots

I forlængelse af opkøbet, der forventes afsluttet i løbet af 2. kvartal i år, vil Capgemini integrere Unitys realtime 3D-teknologi i en vifte af sektorspecifikke løsninger. Blandt andet til bilindustrien, energi- og forsyningssektoren, forbrugerprodukter og detailhandel, sundhedssektoren og life sciences samt luftfart og forsvarsindustrien. Eksempelvis løsninger som:

• Simulering: Digital efterligning af en produktionsenhed, en fabrik eller et produkt, der via avanceret modellering giver indsigt i og simulerer effekten af nye, intelligente løsninger i virksomheden.

• Human Machine Interfaces: Eksempelvis nye interaktive oplevelser i bilers infotainmentsystemer, i instrumentbrættet eller på alternative skærme i bilerne.

• Vidensdeling og træning: Udnyttelse af interaktiv 3D, augmentet reality eller virtual reality i organisationers arbejde med at sikre bedre vidensdeling og læring.

Kilde: Capgemini

/ PiB

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

19.04.2024SCM.dk

4 dages arbejdsuge understøtter medarbejdertrivsel

19.04.2024SCM.dk

I skal indberette emballage inden den 31. august

12.04.2024SCM.dk

Alt for få virksomheder kan håndtere cyberangreb

08.04.2024SCM.dk

Forskere efterlyser bæredygtig og ansvarlig AI-udvikling

02.04.2024TrueCommerce

Sponseret

Nyt om elektronisk fakturering i Belgien

26.03.2024SCM.dk

Cybersikkerhed fylder arbejdslivet for mange

26.03.2024TrueCommerce

Sponseret

Elektronisk fakturering i Tyskland

25.03.2024SCM.dk

Pallerobot revolutionerer pallehåndtering med kunstig intelligens

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle