Nyt spændende samarbejde med Sport Event Denmark

Hvordan ser en aftale mellem en eventorganisation og en transport- og logistik virksomhed ud? Aftalen skaber nye muligheder, og kaster lys på, at vi kan meget mere end transport fra A til B. Vores event team klarer altomfattende opgaver, lige fra håndtering, opmagasinering, transport og udlejning af udstyr mv.

Et nyt samarbejde har set dagens lys

Tilbage i december 2018 indgik DB Schenker og Sport Event Denmark en samarbejdsaftale gældende for 2019. Aftalen indebærer, at Sport Event Denmark har forpligtet sig til eksklusivt at benytte DB Schenker som logistikpartner og informere os om relevante sport events samt formidle møder med de forbund og foreninger kunne være interessante og have behov for assistance.

Sport Event Denmark har ofte brug for special transport af materialer, men også sommetider for opmagasinering og leje af udstyr. Her ser vi DB Schenker som en stærk samarbejdspartner. Vi er derfor glade for at skulle samarbejde med DB Schenker på dette område.

Lars Lundov, direktør Sport Event DenmarkVM Cross Country havde brug for hjælp

Eventet blev afholdt lørdag den 30. marts 2019 i Aarhus. Eventet var specielt, fordi VM i Cross blev kombineret med et motionsløb – en nyhed. Der var omkring 13.000-15.000 fremmødte ved eventet og 2.500-3.000 løbere. Både før, under og efter eventet var medarbejdere fra DB Schenker til stede på lokationen, for at sørge for at alt forløb som det skulle.

Ved VM i Cross tilbød vi et Ramp Management Concept, som betød, at vi styrerede alt der kom ind til eventet. Vi var mellemmanden alting skulle igennem. Alt blev leveret til vores terminaler, som sørgede for at få det distribueret ud på rette tidspunkter og lokationer. Det drejede sig om alt fra tøj til de frivillige, medaljer, give aways osv. Derudover har vi også udlånt redskaber som palleløfter, ATV’er, Manitov mv. til eventet.

”Fairs & Exhibition er utroligt beæret over den tillidserklæring, vi har fået fra Dansk Atletik Forbund i forbindelse med vores samarbejde ved VM Cross Country 2019. Samtidig er vi stolte over af, at vores bidrag har kunne hjælpe med at aflaste holdet bag WXC, så de har kunne fokusere på deres kerneopgaver. Derudover har det været et kæmpe privilegie at arbejde sammen med Dansk Atletik Forbund og de utroligt engagerede mennesker, der knoklede døgnet rundt for at gøre eventet til en succes”

-Thomas Holm, Head of Fairs & Exhibitions DB Schenker Danmark

Qua arbejdet omkring samarbejdsaftalen med Sport Event Denmark, fik vi en vej ind til VM i Cross Country, som i 2019 blev afholdt i Danmark for første gang. Tilbage i oktober 2018 startede de indledende møder, og helt op til eventet har der været tæt dialog mellem vores Fairs & Exhibition afdeling og Dansk Atletik Forbund.

Vores Ramp Management koncept er populært, fordi mange kunder ønsker mere en blot transport fra A til B. Vi står altid klar til at hjælpe kunden med flest mulige løsninger, også dem der ikke altid er åbenlyse.

”Vi har været rigtig glade for samarbejdet med DB Schenker i forbindelse med VM Cross i Aarhus. Udover god vejledning og hjælp til at løse de logistiske opgaver omkring eventen, så har det været uvurderligt at have fleksibel og kompetent hjælp til at komme i mål, med de udfordringer og hasteopgaver vi har stået med - f.eks. da medaljerne til verdensmestrene strandede i Tyskland et par dage før afviklingen!”

-Katrine Gribel Vorum, Projektleder VM Cross Country

Fremtiden har muligheder

Næste event på programmet er Sport Accord Convention i Australien. Her hjælper vi Sport Event Denmark med at fragte deres gods om på den anden side af jorden. Det er 16. gang, at vi er samarbejdspartner på eventet, som Danmark var vært ved i 2017. ”Vi har tidligere benyttet os af deres services, og har altid fået professionel og hurtig hjælp.” siger Lars Lundov, direktør i Sport Event Denmark

Fairs & Exhibitions

Afdelingen er ikke kun med fra A til B. Processen starter allerede i beslutningsprocessen, hvor vores speditører sidder med og rådgiver kunden omkring det brede spektre af transportmuligheder samt risikoen omkring dem. Kundeservicen er i fokus, og sammen med den professionelle tilgang, har teamet stor succes.

Som virksomhed kan du få assistance til alt fra messer, events, salgsmøder, transport af træningsudstyr, produktions- og tv-udstyr mm. Afdelingen agerer rådgivere og koordinatorer på alt lige fra, hvordan godset skal pakkes, sikker transport frem og tilbage, risikovurdering, valg af transportform, udfærdigelse af dokumenter til toldbehandling mv.

14.12.2020DB Schenker

Sponseret

DB Schenker får sin første eCanter

15.10.2020DB Schenker

Sponseret

DB Schenker kører nu på HVO100 biodiesel

04.06.2020DB Schenker

Sponseret

En ny visuel identitet: DB Schenkers mest markante relancering af brandet i mere end 10 år

24.10.2019DB Schenker

Sponseret

DB Schenker investerer trecifret millionbeløb i 90.000 m2 grund til stort logistikcenter ved Taulov i DanmarkC

01.10.2019DB Schenker

Sponseret

Connect4Land: DB Schenker gør logistik nemmere

20.06.2019DB Schenker

Sponseret

Selvkørende lastbil får debut på svensk landevej