PA Consulting får prisvindende ny CIO: Kelly Olsen

PA får prisbelønnet kvindelig CIO, som skal drive PA’s digitale transformation og sikre IT-investeringer.

Kelly har tidligere været leder for virksomheden SThrees IT- og driftsfunktioner. Foto: PA Consulting.

Den prisbelønnede kvindelige CIO, Kelly Olsen, skal fremover drive PA’s digitale transformation og sikre de IT-investeringer, der skal til for at understøtte og styrke PA i sit arbejde med klienter og samarbejdspartnere.

Kelly Kommer til PA fra SThree, hvor hun ledede dets globale IT- og driftsfunktioner. Kelly har også haft CIO-stillinger på tværs af globale professionelle servicevirksomheder, som Cushman & Wakefield og RPS, og har fungeret som CIO for Storbritanniens NHS Property Services, hvor hun definerede transformations- og teknologistrategien.

I 2020 blev Kelly blandt ’top ti’ ved CIO100 Awards for sit arbejde med digital transformation hos SThree og RPS. Kelly brænder for mangfoldighed på arbejdspladsen og at støtte unge kvinder til at forfølge en karriere inden for teknologi. Hun var leder SThrees inklusions- og mangfoldighedsteam, som støttede forfremmelsen af flere kvinder til ledende stillinger.

En varm velkomst

CEO for PA Consulting, Ken Toombs fortæller:

”Kelly slutter sig til PA på et afgørende tidspunkt, hvor vi er i gang med en yderligere oprustning ovenpå gode år. Vi er stolte af at kunne ansætte seniortalenter i verdensklasse, mens vi laver spændende arbejde, der direkte adresserer de største udfordringer og muligheder, verden står over for. Kelly er en spændende og inspirerende ansættelse for os, med de rette erfaringer og ledelsesmæssige kompetencer til at drive vores digitale transformation og sikre, at vi lever vores mission om at vække opfindsomhed til live. Jeg er overbevist om, at hun vil hjælpe os med at realisere innovative visioner, både for vores kunder og vores egne medarbejdere,” siger han.

Og de varme fornemmelser er gensidige hos Kelly Olsen, som udtaler:

”Jeg er glad for at være med på et så vigtigt tidspunkt for PA. Jeg føler mig klar til at arbejde for en organisation, der har et klart formål og bekymrer sig dybt om sine kunder og sine medarbejdere. Jeg brænder virkelig for at bidrage til at bevare og udvikle en arbejdsplads, som mestrer samarbejdets kunst og derfor formår konstant at forny og innovere hos deres kunder,” fortæller hun.

-AKJ

Mere fra...

15.11.2023PA Consulting

Sponseret

PA Consulting og Jacobs hjælper Metroselskabet med at blive et endnu mere bæredygtigt og sammenhængende transportsystem for storbyen

18.08.2022PA Consulting

Sponseret

Trends and opportunities for fintech leaders in 2022

25.01.2022PA Consulting

Sponseret

PA Consulting får prisvindende ny CIO: Kelly Olsen

30.03.2021PA Consulting

Sponseret

Ny sourcing-rapport om kundernes tilfredshed og forventninger til it-outsourcing: Danske virksomheder outsourcer stadig i væsentlig grad

01.03.2021PA Consulting

Sponseret

Landbrugsstyrelsen: Fra politik til konkret handling

01.12.2020PA Consulting

Sponseret

PA Consulting får ny ejer