Parfym styrker sin supply chain med Slimstock

Endnu en webshop vælger Slimstock, for at forbedre sin supply chain. Denne gang er det Parfym i Sverige.

For mere end 15 år siden skabte Parfym røre i skønhedsindustrien, ved at tilbyde sine kunder et online alternativ til de traditionelle parfumerier. Med et bredt sortiment af parfume, hudpleje, makeup og hårplejeprodukter, satte brandet industriens standard for tilgængelighed og udvalg af produkter.

For at understøtte væksten fortsætter Parfym med at investere i sin supply chain. Med fokus på at forbedre cash flow og effektivitet har det førende brand inden for skønhed dannet et strategisk partnerskab med Slimstock, som er eksperter i lageroptimering.

Ehsan Ghaffari, CTO & COO hos Parfym, fremhæver projektets strategiske betydning: “Kundeværdi er kernen i alt, hvad vi foretager os i Parfym. Af denne grund er vi stolte over at blive anerkendt som en af ​​de bedst bedømte virksomheder på Trustpilot for kundetilfredshed. Men efterhånden som kompleksiteten af ​​driften øges, må vi tage et skridt, for at fremtidssikre vores supply chain.”

Ehsan uddyber beslutningen om at indgå et partnerskab med Slimstock: “Under udbudsprocessen tog Slimstock sig tid til at forstå både vores krav og kompleksiteten af ​​vores virksomhed. Erfaringsmæssigt er dette en kritisk fase, der ofte sætter grundlaget for en vellykket implementering.”

Se mere om det nye samarbejde mellem Slimstock og Parfym her

For yderligere information, kontakt Slimstock’s Kommercielle Direktør Peter Malling på p.malling@slimstock.com, Tlf. 41 40 80 30 eller se mere her

Mere fra...

13.02.2024Slimstock Nordic

Sponseret

Ilva case - Slimstock Nordic

20.11.2023Slimstock Nordic

Sponseret

Slimstock Nordic vil gerne byde TEFCOLD velkommen i SLIMSTOCK familien.

31.05.2023Slimstock Nordic

Sponseret

Supply Chain Club d. 14. juni 2023 – FULDT BOOKET

26.12.2022Slimstock Nordic

Sponseret

KVIK gennemfører SLIM4-træning

09.12.2022Slimstock Nordic

Sponseret

Actona Group A/S gennemfører Basic User Training

25.10.2022Slimstock Nordic

Sponseret

Villy Jensen klar til at skabe en gnidningsfri forsyningskæde med Slimstock