project44 udvider deres Advanced Visibility Platform med ocean visibility

Ocean visibility gør det muligt for shippers at spore nordamerikanske containershipments som de ankommer til forsendelseshavnen, rejser over havet og bliver losset fra skibet til jernbane eller lastbil.

project44 har lanceret ocean visibility produktet som er en del af project44 Advanced Visibility Platform. Ocean visibility gør det muligt for shippers herunder transportfirmaer, speditører og tredjepartslogistikfirmaer (3PL'er) at spore Nordamerikanske container shipments som de ankommer til forsendelseshavnen, rejser over havet og bliver losset fra skibet til jernbane eller lastbil. En sådan detaljeret visibilitet af ocean shipments har tidligere været uopnåelig for mange shippers, speditører og 3PL’er.

Ocean visibility kombineret med project44’s eksisterende transportformer - truckload (TL), less-than-truckload (LTL), volume less-than-truckload (VLTL), parcel, final-mile, rail and intermodal - tilbyder end-to-end visibilitet på shipments. Tilføjelsen af Ocean visibility til project44 Advanced Visibility Platform gør det muligt for organisationer at automatisere flere vigtige transportprocesser og handle på den indsigt de får og derved forbedre shipment præstationen.

De fleste forsinkelser for ocean shipments sker i havnen eller umiddelbart efter, men andre visibilitets løsninger fokuserer kun på satellitdata af et skibs lokation, mens det er i transit. project44 Advanced Visibility Platform gør det muligt at indsamle og analysere et bredere spektrum af historisk og realtidsdata på skibsfartøj, container, havn, vejr og andre ocean shipment metoder. Disse data gør det muligt for project44 at levere prædiktive indsigter, der gør det muligt for brugerne at fjerne omkostninger i forbindelse med demurrage afgifter samt reducere lagerbeholdninger og manuel arbejdsbyrde. At indsamle data fra hele økosystemet gør det muligt for project44 at opnå et betydeligt investeringsafkast.

"Indtil for nylig har mange af de værdifulde oplysninger, der er genereret af havfartsselskaber og skibsterminaler, været vanskelige, hvis ikke umulige at få adgang til," siger Jett McCandless, CEO og grundlægger af project44. "Endvidere er rigtig ocean visibility multimodal, der omfatter havneoperationer i begge ender inklusive lastbil og jernbane. Ved at tappe i havfartsselskabernes og skibsterminalernes skattekiste af skibs- og havnedata, hjælper project44 organisationer med at forstå det hele omkring ocean shipment. Dette giver dem den visibilitet, de har brug for for at øge effektiviteten, reducere omkostningerne og forbedre deres kunders oplevelser."

Yamato Transport USA, hvis moderselskab, Yamato Holdings, er verdens førende logistikvirksomhed, var en af ​​de første brugere af project44's nye ocean visibility produkt. Paul T. Masuda, Chief Strategy & Innovation Office hos Yamato Transport USA siger, ”Vores firma har arbejdet i årevis for at være den førende indenfor logistik, men før vi integrerede project44's platform, var ETA'er på vores nordamerikanske bundne container shipments stadig kun korrekte ca. 60 procent af tiden, og når disse shipments kom i havn, endte de i et informativt 'sort hul'. Denne forvirring var stressende og dyr - både for os og vores kunder."

”Vi tror på, at project44’s ocean visibility produkt vil levere præcise ETA'er for hvornår vores shipments ankommer til amerikanske havne. Derudover vil vi få detaljeret data i realtid om shipping containers placering og status som de bliver afladet, så vi ved, om der er et toldvæsen, som kræver opmærksomhed, hvornår en lastbil skal sendes og nøjagtigt hvornår shipping containere skal returneres til havnen. Bedre ETA'er og forbedret visibilitet af containere i havnen vil spare os og vores havfartsselskaber en masse tid og penge og give os mulighed for at yde en bedre service til vores kunder."

Om project44: 

project44 er den verdensførende Advanced Visibility Platform for shippers og tredjeparts logistiskvirksomheder. project44 forbinder, automatiserer og leverer gennemsigtighed til de vigtigste transportprocesser for at accelerere indsigt og reducere den tid, det tager at føre denne indsigt ud i livet. Ved hjælp af project44’s cloud-baserede platform er organisationer i stand til at øge driftseffektivitet, reducere omkostninger, forbedre forsendelsespræstationer og levere en fremragende Amazon-lignende oplevelse til deres kunder. Idet project44 har forbindelser til mere en 175.000 vognmænd verden over og omfattende dækning for alle ELD/GPS og telematik enheder på markedet, er virksomheden i stand til at understøtte alle transport- og forsendelsestyper, inklusive Parcel, Final-Mile og Less-than-Truckload, Volume Less-than-Truckload, Truckload, Rail, Intermodal og Ocean. Hvis du ønsker at få mere at vide, så besøg www.project44.com

16.12.2022project44

Sponseret

Survey says: 74 of companies will adopt new technology to overcome supply chain challenges in the year ahead

27.11.2022project44

Sponseret

Hvordan du vælger den rette supply chain visibilitetsplatform til din virksomhed [gratis skabelon]

04.11.2022project44

Sponseret

project44 rejser yderligere $80 millioner dollars

14.06.2022project44

Sponseret

project44 named a leader for real-time transportation visibility platforms for the second consecutive year

project44 extends last mile leadership with new product, european expansion, and ’trade up’ promotion

30.03.2022project44

Sponseret

project44 partners with ZEBOX to drive sustainable innovation in transportation, logistics and industry 4.0

24.03.2022project44

Sponseret