Relekta AS vælger Apport WMS

Relekta Sevice, som er en del af Relekta Gruppen, har valgt Apport Systems A/S, som deres fremtidige sparringspartner på logistikområdet.

Relekta Sevice, som er en del af Relekta Gruppen, har valgt Apport Systems A/S, som deres fremtidige sparringspartner på logistikområdet. Apport Systems skal levere WMS styringen til Releta Service´s lager, og funktionsmæssigt skal systemet dækker alle funktioner fra vare ind til vare ud.

”Vi er glade for og stolte over, at endnu en norsk virksomhed har valgt vores løsning, Apport WMS, til at understøtte deres fremtidige logistikudfordringer. Relekta er en spændende virksomhed med nogle meget spændende fremtids- og vækstplaner, så vi glæder os meget til at være med til at indfri disse på logistikområdet”, udtaler salgsdirektør Asger Sandberg Petersen fra Apport Systems A/S.

Relekta har over 30 års erfaring med reparations- og vedligeholdsprodukter til professionelle brugere inden for værksted, auto, industri, shipping, offshore, stat, kommune, transport, landbrug, bygge og anlæg.

Vil du vide mere om Relekta AS, da kan du læse mere her: www.relekta.no

Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Asger Sandberg Petersen fra Apport Systems A/S på mobil: +45 41773550 eller på mail: asp@apportsystems.com

Mere fra...

08.07.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Nize Equipment ser frem til at maksimere potentialet af deres nye lagersystem

17.06.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Party In A Box udvider lageret

24.05.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Brugbare og realistiske ROI-beregninger giver effektive investeringer

02.04.2024Apport Systems A/S

Sponseret

PWT opnår bemærkelsesværdig lageroptimering med Apport WMS

18.03.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Episode 2 Fremtiden for lagerstyring: AI og automatisering

19.02.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Episode 1 Fremtiden for lagerstyring: AI og automatisering