Robot Nordic bliver ny certificeret UR-integrator i Danmark

Robot Nordic, der ligeledes har hovedkontor i Odense, er blevet udpeget som certificeret integrator af cobots fra Universal Robots.

Robot Nordic har udover Danmark i dag også kunder i Norge, Sverige, Finland og Kina. Selv om udnævnelsen i første omgang kun gælder i Danmark, ser Robot Nordic det som anerkendelse, der kan åbne nye døre i udlandet.. Foto: prescott09 / 123RF.

15.09.2021

SCM.dk

”Vi har haft et tæt samarbejde med Robot Nordic gennem årrække, og vi er dybt imponerede af virksomhedens dedikation og vilje til at gå et ekstra skridt for kunden. Robot Nordic har samtidig ansat en række specialister med dybe kompetencer inden for UR-produkterne”, fortæller Michael Hjertebjerg, der er landechef for Universal Robots i Danmark, om hvorfor virksomheden har udnævnt Robot Nordic til certificeret integrator af sine cobots.

”Derfor får kunderne også en ekstra tryghed for, at de vælger den rigtige automatiseringspartner, og vi derfor meget glade for at kunne udnævne Robot Nordic som certificeret integrator, såkaldt UR CSI”, fortsætter han.

Hos Robot Nordic ser man store perspektiver i certificeringen.

Læs også: Universal Robots lancerer certificering til danske uddannelsesinstitutioner

”Vi er ovenud begejstrede over udnævnelsen som UR CSI. Vi har haft fuld fart på de sidste år, og vi har prioriteret hver enkelt kundes projekt meget højt. Vi har derfor ikke haft helt så stort fokus på vores egen markedsføring, og vi håber, at certificeringen kan være med til at skabe ekstra opmærksomhed om vores virksomhed”, siger Anders Martiny, CEO i Robot Nordic.

Udnævnelsen af Robot Nordic sker i samarbejde med BILA, der er distributør af UR cobots i Danmark. BILAs kunder vil således også drage nytte af adgangen til en ny UR CSI. Universal Robots har tidligere udpeget tre CSI´er i Danmark, og adgangen til certificerede integratorer er således styrket.

Internationale perspektiver for Robot Nordic

Robot Nordic har udover Danmark i dag også kunder i Norge, Sverige, Finland og Kina. Selv om udnævnelsen i første omgang kun gælder i Danmark, ser Robot Nordic det som anerkendelse, der kan åbne nye døre i udlandet.

”Universal Robots er det første brand, virksomhedsledere tænker på, når de overvejer automatisering. Det er velkendt teknologi, som fungerer. Udover at vi har det kendte produkt på hylderne, kan vi nu også dokumentere vores kompetencer. Det vil helt klart åbne nye døre i udlandet, hvor automatisering står højt på agendaen”, siger Anders Martiny.

Læs også: Skoler køber robotter som aldrig før

Robot Nordic ser ifølge Anders Martiny også frem til øget momentum i forlængelse af den globale automatiseringstrend, hvor flere virksomheder hjemtager produktion for at sikre forsyningskæder og styrke fleksibiliteten.  

”Væksten buldrer afsted, og mange virksomheder kigger efter nye måder at øge produktiviteten. De fleksible cobots fra UR er det naturlige valg i den automatiseringsbølge, som ruller afsted på den anden side af pandemien. Cobots giver et bedre arbejdsmiljø og styrker væksten. Nu kan vi som UR CSI hjælpe endnu flere med på bølgen”, afslutter Anders Martiny.

- KCP

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Lejeløsninger styrker resiliens og giver ro i maven

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

29.05.2024SCM.dk

Varmepumpeproducent benyttede krise til grøn omstilling og fokusskift

29.05.2024SCM.dk

Nyt tiltag for flere faglærte til den grønne omstilling

29.05.2024SCM.dk

EU's taksonomimål om cirkulær økonomi driller virksomheder

29.05.2024SCM.dk

Ny strategi for virksomhedsudvikling i Danmark

27.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Kop & Kande har indgået samarbejde med Delfi om leverance af digitale prisskilte til kædens butikker

27.05.2024SCM.dk

Nyt liv til ridsede alufælge sparer tonsvis af CO2

24.05.2024SCM.dk

Nu bliver det nemmere at sætte solceller på bygninger

23.05.2024SCM.dk

SMV´er kan nu hente gratis hjælp til bæredygtighedsrapporteringen

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup