Så er det slut med Bladt Industries

Efter at sydkoreanske CS Wind i december sidste år opkøbte danske Bladt, er det nu slut med brandet Bladt Industries. Fremover hedder virksomheden, der er specialiseret i store offshore konstruktioner CS Wind Offshore.

Foto: Bladt Industries

15.03.2024

SCM.dk

”Med det nye navn ønsker vi at understrege, at vi er fuldt og helt dedikerede til havvind. Vi er stolte af Bladt Industries' historik som en virksomhed, der har formet havvindindustrien og opnået tillid fra talrige kunder siden opstarten. Vi vil fortsætte med at værne om arven og anvende de mange års ekspertise”, siger Joseph Oh, CEO i CS Wind Offshore.

Nu følger en periode med implementering af det nye firmanavn og tilpasning til nye forretningsgange, efterhånden som integrationen af CS Wind Offshore i CS Wind-koncernen fortsætter.

”Vi er blevet en del af en global, stærk virksomhedskoncern, og selvom vores slutprodukter varierer - er det komplekse arbejde med at forme massive stålkonstruktioner det samme for alle CS Wind-enheder: Derfor kan vi samarbejde globalt og udnytte, at vi har et solidt grundlag af erfaringer, relationer og netværk at støtte os til. Nu hvor opkøbet er gennemført, står CS Wind Offshore styrket, og vi ønsker, at vores firmanavn og identitet skal afspejle dette: Vi står ikke alene - vi er en del af den globale CS Wind-familie”, siger Joseph Oh.


-mauh
 

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

18.04.2024SCM.dk

Fremtidens plastproduktion skal udvikles af CO2

18.04.2024SCM.dk

Logistikaktør går sikkerheden efter i sømmene

27.03.2024SCM.dk

Nyt projekt har fokus på at genanvende tæppefliser

20.03.2024SCM.dk

Solceller på fabrikstag slukket på 8. måned

19.03.2024SCM.dk

Ny EU-aftale om bæredygtig emballage og mindre emballageaffald

15.03.2024SCM.dk

Så er det slut med Bladt Industries

15.03.2024SCM.dk

Unimec udvider fabrikshaller med 33 procent

12.03.2024SCM.dk

Nyt center skal hjælpe med at afprøve og udvikle bioteknologi

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle