Slimstock vinder hollandsk logistikpris 2021

Slimstock er blevet tildelt den prestigefyldte hollandske logistikpris. Slimstock blev af dommerpanelet udvalgt som den 35. vinder af prisen for sin unikke vision inden for lagerstyring.

Slimstock vinder hollandsk logistikpris.

Fastsat på at hæve standarden for viden inden for lagerstyring og supply chain management, skaber Slimstocks vision værdi for kunderne, sikrer både national og international vækst samt skaber fordele inden for bæredygtighed.
Ifølge juryen vandt Slimstock prisen på grund af sin innovative tilgang til lageroptimering og for at sætte et benchmark for logistiksektoren.

Selv i svære tider, som under coronapandemien, har Slimstock været i stand til at fastholde væksten takket være sit fokus på kundetilfredshed, produktinnovation, udvikling af viden og målbare resultater.

Udvikling af viden er nøglen til succes

Slimstocks tankegang er at hjælpe hinanden til hele tiden at forbedre sig. Det er netop udvikling af viden der er helt central for Slimstocks succes, ikke software.

Salgs- og forretningsudviklingschef Jan Kraaijeveld tilføjer: “Der er altid plads til forbedring. Sammen kigger vi på, hvor disse udviklingsmuligheder skal findes. Efter lidt tid kan man let miste fokus, eller måske mangler man den rette viden til at adressere pain points. Det er derfor jeg altid spørger, når jeg er sammen med kunder, hvorfor de gør tingene, som de gør. Hvis jeg forstår, hvordan processerne fungerer, og hvordan de kan optimeres, kan vi styre lagerbeholdningen på en smartere måde.”

Om den hollandske logistikpris

Hvert år kårer The Logistics Management Association (vLm) en logistikvirksomhed for at have udvist en enestående præstation inden for logistik. Udmærkelsen anerkender projekter inden for både innovation og succesfuld levering.

Den udvalgte virksomhed skal være en kilde til inspiration, samt fungere som en platform til at stimulere iværksætteri inden for logistikbranchen, og dermed være et eksempel for andre virksomheder. Se mere her.

Mere fra...

21.03.2024Slimstock Nordic

Sponseret

Frisk tilføjelse til Supply Chain Club-programmet!

15.03.2024Slimstock Nordic

Sponseret

Supply Chain Club - d. 8. maj 2024 - Munkebjerg Hotel, Vejle

13.02.2024Slimstock Nordic

Sponseret

Ilva case - Slimstock Nordic

20.11.2023Slimstock Nordic

Sponseret

Slimstock Nordic vil gerne byde TEFCOLD velkommen i SLIMSTOCK familien.

31.05.2023Slimstock Nordic

Sponseret

Supply Chain Club d. 14. juni 2023 – FULDT BOOKET

26.12.2022Slimstock Nordic

Sponseret

KVIK gennemfører SLIM4-træning