Tættere på kunderne med en enkelt integration

”Vi tror at usikkerheden ved ’u-opdagede fejl’ er dét, der gør andre virksomheder betænkelige ved at automatisere processer - men det sker simpelthen ikke med vores AX integrator - ALLE fejl opdages." fortæller Furnipart om digitaliseringen.

Med et enkelt modul blev en hel række essentielle processer digitaliseret i Furniparts AX ERP. .

Dataintegration, hvor fejl opdages

Furnipart, der er en international leverandør af møbelgreb og aluminiumslister til møbel og køkkenindustrien, havde to store kunder, der ønskede at køre EDI. Det viste sig at være starten på en række proces automatiseringer hos Furnipart.

9A Integrator blev valgt som integrationsmotor, da det er en god og fleksibel løsning.

Furnipart implementerede Our D9A Kickstart for Integrations (som dengang hed OptiGrator) grundet et behov for at køre EDI. Men de erfarede, at modulet er en stærk integrationsmotor, der er god til at ind- og udlæse data. Hos Furnipart har Our D9A Kickstart for Integrations været en del af virksomhedens digitaliseringsproces.

"Løsningen fanger også fejl, hvis der er fejl i de data der modtages, inden registrering i systemet – og det var rigtigt for os i valget af endelig løsning”.

Hos Furnipart bruges Our D9A Kickstart for Integrations både til EDI-ordrer, Excel-ordrer, indlæsning af eksterne varernumre og som integrationsmotor til lagerets robot samt virksomhedens Dynamics CRM. Det er en gevinst for Furnipart.

”Vi sparer tid. Vi undgår fejl. Excel løsningen vi har fået lavet har virkelig været en stor gevinst for nogle kunder. At vi har muligheden for at køre EDI med vores kunder, binder os tættere på dem”.

Et værdiskabende tillægsmodul

Our D9A Kickstart for Integrations er et selvstændigt modul, der bliver installeret i Dynamics AX. Derfor havde Furnipart ikke udfordringer med at vælge Our D9A Kickstart for Integrations, selvom de havde en anden Dynamics AX leverandør. Furnipart har haft stort fokus på at automatisere arbejdsprocesser, og de kommer også med et bud på, hvorfor nogle virksomheder er betænkelige ved ’digitalisering’.

”Vi tror måske betænkeligheden ved ’u-opdagede fejl’ er det, der gør andre virksomheder bange for at automatisere processer - men det sker simpelthen ikke når Our D9A Kickstart for Integrations anvendes. Fejlene opdages!”.

Se mere i videoen her >

03.04.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Sådan bliver de stigende priser en gevinst

30.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Hvornår kan nedetid forhindres?

27.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Skab stabil indtjening trods svingende tider

24.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 områder hvor du med fordel kan forbedre din Business Central løsning

09.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 ting AR kan styrke i din værdikæde

03.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Undgå de klassiske fejl med struktureret dokumenthåndtering