Tasklet Factory leverer rekordregnskab

Tasklet Factory oplever hastig vækst i udlandet. Hovedproduktet, Mobile WMS, er nu i brug hos godt 1.000 virksomheder i 36 lande. Samtidig sætter virksomheden helt nye standarder for kundefokus, og det har de seneste 12 måneder resulteret i en omsætningsvækst på 30 procent.

Peter List stiftede Tasklet Factory i 2008, og i dag sælges Mobile WMS via cirka 250 forhandlere i 36 lande. Foto: Dmitrii Shironosov / 123RF.

08.11.2021

SCM.dk

Det går godt hos den danske Tasklet Factory, der har hovedsæde i Aalborg. Virksomhedens omsætning har i seneste regnskabsår rundet 49 millioner kroner, hvilket svarer til en vækst på 30 procent.  

It-virksomheden har stor international succes med sin mobile lagerscanningsløsning Mobile WMS, der digitaliserer papirgange på lageret i mellemstore og store virksomheder.  

”Mobile WMS taler ind i et gigantisk marked for digitalisering af lagerfunktioner og -processer. Mange virksomheder i blandt andet USA har stadig papir og fysiske lister som rygraden i deres lagerstyring, og det kan vi ændre med et automatiseringssystem, der virker. Et system, som let og enkelt kan digitalisere arbejdsgangene og øge effektiviteten betydeligt”, forklarer direktør Peter List og fortsætter:  

”Det er dog ikke kun systemet, der adskiller sig fra konkurrenterne. Vores største force er vores kundefokus og evne til at understøtte kundernes rejse”.

Læs også: Tasklet Robots ser dagens lys: Skal udbrede dansk robotkomet

Peter List stiftede virksomheden i 2008, og i dag sælges Mobile WMS via ca. 250 forhandlere i 36 lande. Hovedkontoret ligger i Aalborg, men en stigende del af aktiviteterne sker fra virksomhedens afdeling i Florida, der foreløbig beskæftiger seks ud af i alt 40 medarbejdere: 

”Vi har formået at vækste forholdsvis hurtigt, og i dag er vores løsning i brug hos godt 1.000 virksomheder fordelt over hele verden. Den hurtige vækst har været muliggjort af et stort partnernetværk i både Europa, USA og Asien, og hver måned kommer der nye forhandlere til, der gerne vil tage Mobile WMS ind som en del af deres produktportefølje”, fortsætter Peter List.  

Han siger supplerende, at coronakrisen ikke har haft en negativ indvirkning på virksomhedens vækst. Tasklet Factory har gennem alle årene kunnet servicere kunderne digitalt via video og fjernkontrol, og det har været ideelt på et tidspunkt, hvor rejser har været besværliggjort af restriktioner og rejseforbud. Samtidig har Tasklet Factory oplevet en markant stigende efterspørgsel fra brancher som e-handel, fødevarevirksomheder med flere.  

Overskud geninvesteres i fremtiden 

Virksomhedens bundlinje er da også vokset sideløbende med omsætningen. I seneste regnskabsår er indtjeningen mere end fordoblet til godt 10 millioner kroner, men for Peter List er det ikke et mål i sig selv. Derfor skal konsolideringen anvendes til geninvestering i videreudvikling af kerneproduktet Mobile WMS, opskalering af organisationen samt nye forretningsområder. Et af dem er robotter, og her har Tasklet Factory indgået et samarbejde med Mobile Industrial Robots i Odense, MIR, om at udvikle nogle af fremtidens automatiserede lagerløsninger.  

Det er også planen, at Tasklet Factory skal åbne endnu et nyt kontor. Her er nålen allerede sat i Australien, da Tasklet Factory således kan betjene kunderne inden for de tre store globale tidszoner:  

”Vi kan yde kunderne en endnu bedre service, hvis vores support kan være åben stort set hele døgnet. Det kan vi med kontorer i Europa, USA og Oceanien, og jeg forventer derfor, at vi allerede næste år tager hul på planerne for at åbne i Australien”, siger han afslutningsvis.  

- KCP

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

21.06.2024SCM.dk

FN’s verdensmål kræver nye tiltag og teknologier

21.06.2024SCM.dk

APM Terminals klar til at investere 2 milliarder kroner i Aarhus

17.06.2024SCM.dk

Løn ud fra ESG-mål er det ultimative integrations-værktøj

06.06.2024SCM.dk

Nyt partnerskab skal hjælpe virksomheder med kompleks klimarapportering

05.06.2024SCM.dk

Flere virksomheder opgiver opkøb grundet manglende ESG-tiltag

03.06.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Succes med graduate program: Alle fire graduates ansat!

31.05.2024SCM.dk

Geopolitik giver flere etiske dilemmaer til virksomheder

28.05.2024SCM.dk

4 trin til den resiliente værdikæde

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Automation Engineer, Remote Assistance

Har du kompetencerne og lysten til at yde support på komplekse og højteknologiske løsninger? Så søger vi nu endnu en kollega til vores Remote Assistance team.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Kantineassistent - med flair for det grønne køkken

Hos Körber Supply Chain er kantinen vores fælles samlingspunkt, hvor alle medarbejdere fra alle afdelinger mødes dagligt over et veltillavet og lækkert frokostmåltid. Vores kantine er kendt og anerkendt for sin høje kvalitet, et bredt udvalg af lækre og sunde retter, samt masser af smil og god service.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup