TORNADO Lagerautomat: Tryg og sikker opbevaring af smågods

Constructor Tornado tilbyder moderne teknik til pluk og lagring af artikler af forskellige størrelser. Takket være liftens unikke design er Tornado et hurtigt, energibesparende og støjsvagt automatisk lagersystem, der fungerer efter elevator-princippet. Det er individuelt specificeret til at passe til jeres produkters opbevarings- og håndteringskrav.

Først indtastes et artikelnr., enten manuelt, med en stregkodelæser eller fra eget driftsystem. Herefter finder automaten den ønskede skuffe og bringer den til operatøren i den optimale plukkehøjde. Hele skuffen kan endda transporteres til en anden arbejdsstation.

Tornado tilbyder tryg og sikker opbevaring af værdifulde og følsomme artikler. Takket være systemets intelligente styring, forsøger automaten at placere aktive skuffer så tæt på arbejdsåbningen som muligt. Dette gør Tornado systemet specielt velegnet til sæsonvarer. For at opnå yderligere sikkerhed kan du oprette adgangskontrol med password. Passwords kan også oprettes for de enkelte skuffer.

Tornado tilbyder hurtige indlagrings- og plukketider. En anden fordel er Tornado’s brede skuffer der rummer et stort antal artikler. Hermed reduceres antallet af kørsler. Skuffestrukturen gør det muligt at øge bredden uden at tabe dyrebar nyttelasts kapacitet. Tornado automaten har en enkel konstruktion der gør systemet robust med kun lidt vedligeholdelse.

Til lange og meget tunge emner kan vi tilbyde en speciel stanggodsautomat. 
kontakt vores tekniske afdeling

25.08.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

Semi- eller fuldautomatisering på high tech lageret

23.06.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

Pallereoler kan være løsningen til opbevaring af pladskrævende gods

16.06.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

MOVO 3015: Nyhed til mobile pallereoler

09.06.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

5 fordele ved småvaremezzaninen

01.04.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

Guide til kølelagring

19.08.2021CONSTRUCTOR

Sponseret

Før du køber paller ...