UNI-TROLL præsenterer ny M4 Trolley på IPM 2019

Fremtidens trolley er i fokus, når UNI-TROLL EUROPE tager på IPM og præsenterer nyheden M4.

Trolley M4 – mock up under konstruktion..

Med den rette trolley kan en medarbejder spare 3 arbejdsminutter om dagen pr. trolley. Det betyder, at en trolley er tjent hjem efter kun ét års drift. Det er en investering, som kan være interessant for mange i gartneribranchen, og UNI-TROLL glæder sig til at komme på IPM messen og blandt andet diskutere fremtidens trolley løsninger med samarbejdspartnere og kunder.

- Vi præsenterer en mock up af vores helt nye M4 trolley, som vi forventer os meget af. Den er baseret på de samme modulmål som M2 og M3, og vi ser store muligheder i at få en sammenhængende logistik-løsning, hvor samme trolleys bruges fra producent, i lastbilerne og hele vejen ud i butikkerne, fortæller CEO Søren Bøgede Andersen, UNI-TROLL EUROPE.

IPM 2019 messen foregår i Essen i Tyskland den 22.-25. januar. Her mødes 1564 udstillere, 45 nationer og 54.000 gæster med fokus på udvikling og innovation af den grønne branche.

Åbne for co-creation

UNI-TROLL EUROPE har en vision om en europæisk og mere tidssvarende standardisering af grundmodulet indenfor gartnerbranchen, som på en bæredygtig måde vil give mulighed for automatisering og dermed forbedret og billigere logistik.

- Som virksomheder er vi nødt til at tage et ansvar for at tænke i bæredygtige løsninger. Vi har alle sammen et ansvar for UN17SDG, og så må vi hver især gøre det, vi kan, siger CEO Søren Bøgede Andersen.

Men han ved også, at supply chain kan man ikke udvikle alene. Og derfor glæder det ham, at UNI-TROLLS Trolley M2 er udvalgt til præsentation på Co-Creation Corner ved TEKU på stand D31 i hal 2. Her får alle mulighed for at byde ind med ideer, tanker og spørgsmål til mere bæredygtig logistik i gartneribranchen.

- Vores vision er et bæredygtigt pool-koncept med trolleys, som kan bruges i hele værdikæden fra producent til lager til butik. Det vil spare både økonomiske ressourcer og være mere bæredygtigt, fortæller CEO Søren Bøgede Andersen.

Ny og tidssvarende pool

- Gartnerklyngen anvender i dag ca. 7 mio. trolleys, og kan der spares bare få minutter per håndtering, vil der være massive muligheder for at investere i en ny og mere tidssvarende pool til glæde for både virksomheder og miljø, siger Søren Bøgede Andersen.

UNI-TROLL EUROPE har udvalgt fem konkrete verdensmål (UN17SDG), som der er fokus på i det fremadrettede arbejde:

  • Anstændige job og økonomisk vækst
  • Industri, innovation og infrastruktur
  • Ansvarligt forbrug og produktion
  • Klimaindsats
  • Partnerskaber for handling.

På stand H35 i hal 6 vil det være muligt at se de forskellige modeller trolleys M2, M3 og M4 og høre om, hvordan nye trolleys kan gøre en forskel i branchen.

- Vi ser frem til mange gode snakke og input, så vi sammen kan løfte den branche, som vi er en del af, siger Søren Bøgede Andersen.

17.01.2019Uni-Troll Europe ApS

Sponseret

UNI-TROLL præsenterer ny M4 Trolley på IPM 2019

22.11.2018Uni-Troll Europe ApS

Sponseret

- Vi har brug for et nyt trolley-system

17.07.2018Uni-Troll Europe ApS

Sponseret

Bæredygtige verdensmål i fokus hos UNI-TROLL EUROPE

12.07.2018Uni-Troll Europe ApS

Sponseret

Brugervenlig plast-hylde i halvpalle størrelse

15.03.2018Uni-Troll Europe ApS

Sponseret

Stor interesse for plasthylde på LogiMAT

04.01.2018Uni-Troll Europe ApS

Sponseret

- Fremtiden er førerløs (men det varer lidt endnu)