Unik smalgangsinstallation hos Novo Nordisk

På pluklageret hos Novo Nordisk installerede Constructor et smalgangslager med mobile pallereoler. Denne installation er unik og den første af sin slags i Danmark.

10.02.2013

Sponseret

Tina Beltoft Dufour, CONSTRUCTOR

Novo Nordisk i Måløv havde et ønske om at pladsoptimere en eksisterende lagerbygning på 480 kvadratmeter.

Constructor blev inviteret med ombord på projektet og i tæt samarbejde fandt parterne frem til en helt unik lagerløsning der har mange spændende detaljer.

Det drejer sig om et smalgangslager med mobile pallereoler. Mobile pallereoler består af pallereoler, der er monteret på elektrisk drevne vogne, der kører på skinner. Systemet bygges i blokke med et antal vogne samt faste pallereoler, oftest placeret ved vægge. I hver blok kan en gang åbnes, evt. med fjernstyring.

Lageret anvendes som pluklager, og derfor er alle pallepladser i gulvniveau udstyret med palleudtræk. Nogle af disse palleudtræk er forsynet med småvarereol HI280. De øvrige, højere niveauer anvendes til bufferlager samt emballage.

Løsningen rummer 960 pallepladser, der betjenes med en speciel smalgangs truck. Denne truck er med induktiv styring (nedfræset tråd i gulv), og den kører på tværs af MOVO-skinnerne, der er nedstøbt i gulvet.

Se flere billeder og fakta her

25.08.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

Semi- eller fuldautomatisering på high tech lageret

23.06.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

Pallereoler kan være løsningen til opbevaring af pladskrævende gods

16.06.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

MOVO 3015: Nyhed til mobile pallereoler

09.06.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

5 fordele ved småvaremezzaninen

01.04.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

Guide til kølelagring

19.08.2021CONSTRUCTOR

Sponseret

Før du køber paller ...