UPS-ansattes frivillige arbejde skal skabe fokus på FNs verdensmål

Medarbejderne vil sætte fokus på at arbejde for FNs verdensmål for bæredygtig udvikling og hjælp til samfund, der har oplevet katastrofer. UPS sætter fokus på frivilligt arbejde en hel måned i UPS Global Volunteer Month.

I oktober skal de ansatte i UPS ikke kun udføre det sædvanlige arbejde. Mange af dem skal også ud og arbejde i frivillige projekter. Arkivfoto..

26.10.2018

SCM.dk

For UPS’ medarbejdere er oktober lig med frivilligt arbejde.

I denne måned er det således 16. gang, at UPS Global Volunteer Month bliver afholdt, og i år forventer den amerikanske transportvirksomhed, at næsten 40 procent flere medarbejdere fordelt på fem kontinenter vil deltage i 450 forskellige lokale projekter.

Læs også: UPS annoncerer nye bæredygtighedsmål

UPS opfordrer samtidig til, at det frivillige arbejde meget gerne må foregå i projekter, der fremmer FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

“Vi ser UPS-medarbejdere som verdensborgere, der arbejder på lokale projekter og initiativer, som er vigtige for dem og med opbakning fra The UPS Foundation, deres værktøjer og ressourcer for at skabe en længerevarende forskel. UPS har en rolle at spille i alle de 17 mål for bæredygtig udvikling, og vi forsøger at sætte fokus på, at det arbejde vores medarbejdere leverer hver dag understøtter de mål,” siger Eduardo Martinez, CEO for The UPS Foundation og chef for mangfoldighed og inklusion hos UPS.

På vej mod at opfylde løfte
UPS estimerer, at medarbejderne i løbet af oktober vil bidrage med 375.000 frivillige timer på projekter i Nordamerika, Europa, Latinamerika, Asien og det indiske subkontinent, Mellemøsten og Afrika (ISMEA). I 2017 slog UPS-medarbejderne rekord med 2,9 millioner timer på frivilligt arbejde, hvilket svarer til mere end 80 millioner dollars (over 520 mio. kr.).

Dermed er UPS godt på vej mod at opfylde det løfte, som CEO David Abney gav i 2014 om, at UPS’ medarbejdere ville bidrage med 20 millioner frivillige timer inden udgangen af 2020.

”I Danmark har medarbejderne i UPS allerede lagt 2118 timer i frivilligt arbejde. Det er imponerende at se den entusiasme og engagement, som medarbejderne lægger for dagen. Tilbagemeldingen fra medarbejderne er, at det er meget tilfredsstillende at hjælpe og gøre en forskel for mennesker og projekter”, siger Country Manager UPS Nordic, Frank Jørgensen, der samtidig fortæller, at UPS har støttet Ecco Walkathon d. 13. oktober i Vejle, ligesom man planlægger at støtte Operation Dagsværk i København d. 7. november.

Læs også: UPS på vej med 50 ellastbiler

Tidligere i år annoncerede The UPS Foundation i øvrigt, at de uddeler 2,4 millioner dollars (godt 15 mio. kr.) til ni non-profit organisationer, der opfordrer til globalt frivilligt arbejde. Bevillingerne støtter initiativer, der arbejder med katastrofeberedskab og genopbygning, unges analfabetisme og kompetenceudvikling, samt krigsveteraners træning.

- JMA

Bredana Axcite A/S

Sponseret

SCM-dagen 2024: Bliver AI en gamechanger i Supply Chain?

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

12.04.2024SCM.dk

Ejeren af Dali vil have alle parter til at bidrage

12.04.2024SCM.dk

Ny banebrydende automatisering af ordreplukning

05.04.2024Global AGV

Sponseret

5 fordele ved at skalere din produktion med AGV

03.04.2024WITRON Group

Sponseret

20 years of successful partnership

02.04.2024SCM.dk

Cybersikkerhed giver nye karriereveje for unge

02.04.2024SCM.dk

SMV’er har svært ved at følge med ESG-udviklingen

27.03.2024TrueCommerce

Sponseret

Stay Compliant: E-invoicing Updates (April)

27.03.2024SCM.dk

Danmark er milevidt fra mål om grøn energi på land

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle