Verdion fortsætter ekspansion med opkøb af byggegrund

Den paneuropæiske investor, udvikler og kapitalforvalter, Verdion, fortsætter ekspansionen af sin nordiske forretning. Denne gang i form af opkøbet af en 44.000 kvadratmeter stor brownfield-grund i Göteborg, Sverige. Opkøbet sker i forlængelse af, at Verdion fortsat oplever vækst i Norden.

Verdion fortsætter ekspansionen af sin nordiske forretning med et opkøb af en stor brownfield-grund i Göteborg, Sverige. Foto: Verdion

25.06.2024

SCM.dk

Verdion har store forventninger til fortsat vækst på det nordiske marked. Derfor opkøber den paneuropæiske logistik- og ejendomsudviklingsspecialist nu endnu en svensk brownfield-grund, denne gang i Backa-industriområdet nord for Göteborg i Sverige.

Den store grund, der er blevet solgt af Corem Property Group, ligger fem minutters kørsel fra E6-motorvejen og ganske tæt på både E45 og E20. Verdion planlægger at rive de nuværende bygninger på grunden ned og opføre én samlet 18.000 kvadratmeter højkvalitets lager- og logistikbygning, der kan udlejes samlet, eller opdeles og udlejes i flere enheder med forventet færdiggørelse i Q4 2025.

De nye logistikfaciliteter kommer til at omfatte lager-, kontor- og mezzaninområder, hvor der hele vejen igennem er fokus på bæredygtighed, så bygningen lever op til BREEAM Excellent-miljøcertificeringen.

“Opkøbet af Backa-grunden er ideel til at opføre bynære logistikfaciliteter, der kan betjene Göteborgs store forbrugermarked. Verdion kender området godt: Transportforbindelserne er fremragende, og der er høj efterspørgsel efter sådanne logistikfaciliteter, hvorfor vi forventer god interesse for lejemålet forud for færdiggørelsen. Gennem ombygning af grunden tilføjer vi betydelig værdi til aktivet og skaber en moderne, bæredygtig bygning af allerhøjeste kvalitet, der er designet og skabt til at imødekomme behovene i markedet for bynære logistikfaciliteter. Vores sveske investerings- og udviklingspipeline bliver ved med at vokse, og vi har til hensigt at fortsætte med at udvide vores portefølje i hele landet som er en central del af vores vækststrategi for Norden”, siger Fredrik Salman, Investment Manager, Verdion.

Om kort tid kommer Verdion til at have yderligere nye Göteborg-logistikfaciliteter klar til udlejning i Bäckebol-området, der ligger kun fem kilometer fra Backa.

I sidste måned opkøbte Verdion en anden svensk brownfield-grund i Fosie-industriområdet i det sydøstlige Malmø. Her vil Verdion opføre én samlet højkvalitets lager- og logistikbygning på hele 28.000 kvadratmeter, der kan opdeles i fire enheder. Den forventes færdiggjort i Q2 eller Q3 i 2026.

Læs også: Carlsberg omlægger distribution i Taastrup

Inden for de seneste tre år har Verdion sikret sig nye lokationer i Sverige i Rosersberg nord for Stockholm, Södertälje, syd for Stockholm og Jӧnkӧping. Ud over de svenske grunde består Verdions nordiske portefølje også af projekter i Vejle og Horsens samt logistikparker i Storkøbenhavn.

Kilde: Verdion

/ PiB

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

19.07.2024SCM.dk

ADP får 50 millioner kroner til havneudvidelse

19.07.2024SCM.dk

Cybersikkerhedsområdet får mange millioner til talentudvikling

25.06.2024SCM.dk

Verdion fortsætter ekspansion med opkøb af byggegrund

18.06.2024SCM.dk

Lemvigh-Müller køber 34.000 kvm. i Kolding

18.06.2024EAB Lagerindretning

Sponseret

EAB Kundecase: 4000 FLEKSIBLE M² TIL MEDICOBRANCHEN

17.06.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Party In A Box udvider lageret

14.06.2024SCM.dk

Carlsberg omlægger distribution i Taastrup

13.06.2024Fyns Kran Udstyr A/S

Sponseret

Vil du også have budgetpris på en ny traverskran?

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup