Vi er med på Børnenes Trafikskole!

Sammen med Børnenes Trafikskole inviteres børn ind i en trafiklegeplads, hvor de blandt andet kan komme op i en lastbil og lære om højresvingsulykker og blinde vinkler. Formålet er klart: at børnene opnår forståelse for trafikreglerne, så de bliver motiverede til selv at færdes sikkert i trafikken.

Hvordan sker højresvingsulykker? Hvad er en blind vinkel og hvor stor er den? Hvad betyder alle trafikskiltene? Alt det og meget mere får børnene svar på i Børnenes Trafikskole. Gennem leg og bevægelse lærer børnene om trafikreglerne og respekt for bilerne, når de træder ind i den mobile trafikskole, som lige nu i uge 17, 18 og 19 turnerer rundt i landet ved forskellige Bilka lokationer.

”I vores trafiklæring har vi stor fokus på læring i højresving, derfor er samarbejdet med DB Schenker det helt rigtige. Begge ønsker større fokus og opmærksomhed på højresving, og med vores nye samarbejde med DB Schenker kommer vi ud til skoler og events, hvor man kan komme op i en stor lastbil, og med egne øjne opleve det chaufføren kan se, og især det, som ikke kan ses,” fortæller Carsten, stifteren af Børnenes Trafikskole.

Trafikskolen består af en oppustelig vejbane med trafikskilte, hvor børnene guides cyklende igennem banen med trafikskilte. Bamse Betjent er med sin politigård en fast del af crew’et, og han laver blandt andet cykeltjek for børnene.  Børnene finder også en oppustelig brandbil. Sallings Groups Ulv, Billie, plejer også at kigge forbi til lidt sjov. Der vil være goodie bag til alle børn med trafikvest, armbånd og reflekser.

Fokus på trafiksikkerhed året rundt

For at mindske uheld i trafikken, især for børn, som starter i skole, vil trafiklæring give en bedre forståelse af, hvor der kan opstå farlige situationer. Især for lastbiler kan det være svært at se cyklister, og det er netop derfor vi er gået ind i projektet. ”Sikkerhed og tryghed er vigtigt i trafikken, og det ved vi alt om, da vores chauffører bruger mange timer på vejen hver dag. Derfor synes vi, det er et fantastisk projekt, og god mulighed for at møde børnene i børnehøjde med et vigtigt budskab,” forklarer Henrik Dam Larsen, CEO i DB Schenker.

Året rundt kommer trafikskolen også ud på forskellige skoler og underviser i trafiksikkerhed – og også her vil der nogle af stederne komme en DB Schenker lastbil ud, hvor førerhuset kan afprøves og børnene kan sidde i den. Forskellige klassetrin har undervisningsmateriale, som er udviklet til lige netop den målgruppe og alder, og der undervises helt op til 9. klasse.

Om Børnenes Trafikskole:

Hos Børnenes Trafikskole er trafiklæring deres hjertebarn. De underviser børn i alle aldersgrupper på børnenes præmisser og tror på, at den bedste læringsform er gennem leg og bevægelse. Alle kan være gratis medlem af trafikskolens klub: www.bamsebetjentstrafikklub.dk. Læs mere på www.boernenestrafikskole.dk

14.12.2020DB Schenker

Sponseret

DB Schenker får sin første eCanter

15.10.2020DB Schenker

Sponseret

DB Schenker kører nu på HVO100 biodiesel

04.06.2020DB Schenker

Sponseret

En ny visuel identitet: DB Schenkers mest markante relancering af brandet i mere end 10 år

24.10.2019DB Schenker

Sponseret

DB Schenker investerer trecifret millionbeløb i 90.000 m2 grund til stort logistikcenter ved Taulov i DanmarkC

01.10.2019DB Schenker

Sponseret

Connect4Land: DB Schenker gør logistik nemmere

20.06.2019DB Schenker

Sponseret

Selvkørende lastbil får debut på svensk landevej