Villy Jensen klar til at skabe en gnidningsfri forsyningskæde med Slimstock

A/S Villy Jensen sætter gang i et ambitiøst forretningsforbedringsprojekt med Slimstock Skandinaviens største grossist af sy- og strikketilbehør, A/S Villy Jensen, har iværksat et projekt for at forbedre deres forretning og øge effektiviteten.

Vi er glade for at kunne byde A/S Villy Jensen velkommen som vores seneste kunde i Danmark!

Fastsat på at bygge videre på sine høje servicestandarder har Skandinaviens største engrosdistributør af sy- og strikketilbehør, A/S Villy Jensen, lanceret et forretningsforbedringsprojekt for at øge deres effektivitet.

For at automatisere sine forsyningskædeprocesser vil Villy Jensen implementere vores avancerede forsyningskædeoptimeringsplatform, Slim4.

Michael Mors Larsen, ejer & CEO siger om projektet: “Slim4 vil blandt andet hjælpe vores team med at fokusere på de rigtige opgaver. Ved at give os mulighed for at automatisere rutinemæssige arbejdsgange, kan vores team investere mere tid i at forbedre forretningsprocesserne i hele virksomheden."

Klik her for at se mere: https://www.slimstock.com/dk/villy-jensen-klar-til-at-skabe-en-gnidningsfri-forsyningskaede-med-slimstock/ 

For yderligere information, kontakt Slimstock’s Kommercielle Direktør Peter Malling på p.malling@slimstock.com, Tlf. 41 40 80 30 eller besøg vores hjemmeside www.slimstock.com/dk

Mere fra...

13.02.2024Slimstock Nordic

Sponseret

Ilva case - Slimstock Nordic

20.11.2023Slimstock Nordic

Sponseret

Slimstock Nordic vil gerne byde TEFCOLD velkommen i SLIMSTOCK familien.

31.05.2023Slimstock Nordic

Sponseret

Supply Chain Club d. 14. juni 2023 – FULDT BOOKET

26.12.2022Slimstock Nordic

Sponseret

KVIK gennemfører SLIM4-træning

09.12.2022Slimstock Nordic

Sponseret

Actona Group A/S gennemfører Basic User Training

25.10.2022Slimstock Nordic

Sponseret

Villy Jensen klar til at skabe en gnidningsfri forsyningskæde med Slimstock