2BM køber Vision Management, og en komplet SAP-spiller er født

Efter opkøb af Vision Management, der især har specialiseret sig i løsninger til den offentlige sektor, er SAP-huset 2BM nu full-service provider af en komplet SAP-portefølje til både det private og offentlige marked.

Fra venstre: Janus Sørensen, partner i 2BM, Mads Eske Jessen, partner i 2BM, Kristina Zeemann, CEO i Vision Management, Lars Bork Dylander, CEO og partner i 2BM, Ellen Steen-Petersen, SAP Director i Vision Management, Flemming Frost, partner i 2BM. Foto: 2BM.

01.11.2021

SCM.dk

SAP-huset 2BM har overtaget konsulenthuset Vision Management og kan nu tilbyde sine kunder en komplet vifte af SAP-løsninger til både det private og offentlige marked. 

Ifølge 2BM’s CEO Lars Bork Dylander bringer opkøbet dermed 2BM op i en ny liga.

”Der skal mange kompetencer til, før man kan kalde sig full-service provider på SAP, men det tør vi godt nu på den anden side af dette opkøb. Vi dækker nu den samlede SAP-portefølje til både det private og offentlige segment, og med kombinationen af 2BM og Vision Management har vi et unikt tilbud til kunderne”, siger Lars Bork Dylander. 

Kendt som stærke løsningsarkitekter 

Opkøbet af Vision Management styrker 2BM’s position på det danske SAP-marked på et afgørende tidspunkt, forklarer han: 

”Vi ønsker at være den førende rådgiver inden for den store S/4HANA-transformation, som vil præge både den private og offentlige sektor de kommende år. Med opkøbet styrker vi vores konsulentforretning med Vision Managements unikke SAP-kompetencer som løsningsarkitekter indenfor Økonomi, Logistik, Business Intelligence og Teknologi. Vision Management har længe været kendt som en stærk spiller blandt danske SAP-huse og er blandt de allerdygtigste, når det drejer sig om at forstå offentlige økonomimodeller. Derfor har Vision Management også formået at betjene en række meget store offentlige kunder”, siger Lars Bork Dylander. 

Balancen mellem fastansatte og freelancere 

Han fremhæver også styrken i Vision Managements leverancemodel med mange freelancere og Visions Managements velfungerende nearshorecenter med applikations- og udviklingskonsulenter i Bulgarien. 

”Vision Management har været utrolig dygtig til at balancere anvendelsen af fastansatte og freelancekonsulenter. I 2BM har vi primært benyttet fastansatte konsulenter, og det styrker os at få flere freelancere ind. I 2BM har vi en ambition om at tilbyde ’Danmarks bedste SAP Servicecenter’. Også her er det et fantastisk match, fordi vi nu kan tilbyde endnu større servicekapacitet og give vores kunder mere nuancerede tilbud”, siger Lars Bork Dylander. 

Bredere og dybere SAP-kompetencer 

Vision Managements hidtidige CEO Kristina Zeemann træder ind som partner og ejer og bliver en del af 2BM’s ledergruppe. 

I 2BM får Kristina Zeemann ansvar for Public Sector, særlige kunder, servicecentret i Bulgarien og sourcing fra det store freelancenetværk, Vision Management bringer med sig. 

Hun ser de to konsulentvirksomheder som det perfekte match. 

”Vi kan nu tilbyde kunderne en unik bredde og dybde af SAP-kompetencer, som skaber værdi for kunderne i de komplekse S/4HANA transitionsprojekter, som kommer nu. Som samlet virksomhed kan vi levere endnu stærkere resultater og gøre en endnu større forskel for vores kunder i den offentlige sektor. Samtidig kan vi tilbyde vores mange dygtige konsulenter en bredere vifte af udviklingsmuligheder”, siger Kristina Zeemann. 

Vision-kapacitet fortsætter i 2BM 

Medarbejderne kan se frem til kompetenceløft og øget fokus på videndeling, fordi flere SAP-specialister nu skal samarbejde og inspirere hinanden under samme tag. 

Og blandt de Vision Management-profiler, som nu skal hjælpe 2BM videre på rejsen, er Ellen Steen-Petersen, som siden SAP R/2-dagene i 1980’erne har uddannet generation efter generation af konsulenter i SAP. 

”Mange danske SAP-konsulenter – heraf en del af vores egne – er blevet oplært i SAP af Ellen, så hun er en kæmpe kapacitet, som vi glæder os til at samarbejde med. Dermed vil også næste konsulent-generation blive inspireret af Ellens enorme viden og erfaring, og det vil kun gøre vores løsninger i 2BM endnu bedre”, siger Lars Bork Dylander. 

En god proces – nu skal potentialet folde sig ud 

Med godt 100 medarbejdere og en omsætning på over 130 mio. kr. bliver 2BM efter opkøbet af Vision Management et af de største SAP-konsulenthuse i Danmark. 

Globalt er 2BM en del af alliancen UnitedVARs med repræsentation i 100 lande og mere end 10.000 SAP-konsulenter. 

Vision Management er 2BM’s første opkøb, og det har været en god oplevelse, mener formand for bestyrelsen i 2BM, Caroline Søeborg Ahlefeldt: 

”Jeg vil gerne rose direktionen i begge virksomheder for et godt og konstruktivt samarbejde. Det har været en lang, men god proces, mellem to virksomheder, der har haft sympati for hinanden og har haft blik for perspektivet i at forene vores styrker og spille hinanden bedre. Det er en meget spændende rejse, som begynder nu. Nu glæder vi os til at se potentialet folde sig ud”.

- KCP

Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

03.03.2024SCM.dk

Rotterdam-terminal vil komme først med landstrøm til alle skibe

02.03.2024SCM.dk

Aalborg Havn klarer sig flot uden Royal Arctic Lines

29.02.2024SCM.dk

EU-Rådet kunne ikke vedtage due diligence-direktivet

27.02.2024SCM.dk

Tidligere Maersk-chef får toppost i Ørsted

27.02.2024Descartes

Sponseret

3 ud af 4 virksomheder inden for logistik oplever den mærkbare mangel på arbejdskraft

27.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Hurtig og præcis lageroptælling med mobile PDA’er hos Beck & Jørgensen

26.02.2024PALOMAT

Sponseret

Salgssucces: PALOMAT® præsterer 10% over budget og trodser tenden-ser

23.02.2024SCM.dk

Unimec bygger nyt og udvider med 33 procent

Jobmarked

Se alle

Styrelsen for Forsyningssikkerhed

IT-konsulent til Styrelsen for Forsyningssikkerhed

Vil du være med til at gøre samfundet mere modstandsdygtigt over for fremtidens trusler? Er du ivrig efter, at blive en del af et fantastisk team, hvor du får ansvaret for at udvikle og understøtte styrelsens IT-løsninger? Så er stillingen som IT-konsulent i Styrelsen for Forsyningssikkerhed noget for dig.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

03.03.2024

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

TrueCommerce
Webinar
Webinar: EDIFACT

Alt du skal vide om EDIFACT

Dato

05.03.2024

Tid

11:00

Sted

Online

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - dag

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup