Andres affald er danske Combineerings guld

Danske Combineering leverer det bedste årsregnskab nogensinde med rekord i både resultat og omsætning. Green Tech-virksomheden udvikler standardiserede løsninger til at omdanne affald til nye ressourcer. Som følge af stigende krav om grøn omstilling bugner virksomhedens ordrebog frem mod 2025.

”Fordi vi kender fremtiden, tør jeg godt sige, at vi i 2025 har en plan om en omsætning på over en milliard kroner", siger adm. direktør for Combineering, Carsten Park Andreasen. .

10.02.2022

SCM.dk

De stigende krav om grøn omstilling i Danmark og rundt om i Europa og globalt har ført til vokseværk hos den danske Green Tech-virksomhed Combineering, der kom ud af 2021 med det bedste resultat nogensinde samt en rekordhøj omsætning. 

Årsregnskabet for 2021 viser et resultat på 9,9 millioner kroner mod 2,3 i 2020, mens omsætningen voksede med 25 procent til 207 millioner sammenlignet med 165 året før.  

”Affald har i snart fire årtier været vores vigtigste ressource. Det er vi stolte af, fordi vi både kan være med til at gøre en positiv klimaforskel og samtidigt drive en vækstforretning med et nærmest utømmeligt potentiale. Jo flere tons affald, vi er med til genanvende, jo mere vokser vores forretning”, siger finansdirektør Kim Bjørn Christensen fra Combineering. 

Læs også: De forvandler plastikaffald til designermøbler

Det er en kombination af fortsat skærpede lovkrav om affaldshåndtering og det generelt voksende pres for grøn omstilling væk fra fossil energi, som har ført til en vækst i efterspørgslen efter Combineerings løsninger.  

Affaldsspecialister før det var cool 

At affald fra stort set alle sektorer har udviklet sig til en guldgrube for Combineering kommer ikke som en overraskelse for den administrerende direktør, der kom til i 2016, og som siden har været central i gennemførelsen af de følgende års generationsskifte i virksomheden. 

”Vi har brugt årtier på at udvikle standardiserede løsninger inden for cirkulær affaldshåndtering – også før det blev et område under stor bevågenhed. Derfor har vi dag de tekniske løsninger klar på hylden, ligesom vi besidder den juridiske ekspertise til at overholde lovgivning, eksempelvis at håndtere affald over landegrænser. På grund af vores historik kunne vi for to år siden lægge en langsigtet strategi om vækst og udvidelse af vores aktiviteter frem mod 2025, og i dag er vi allerede langt foran”, siger Carsten Park Andreasen. 

Fremadrettet forventer Combineering en gennemsnitlig vækst på 40-45 procent i omsætningen, og Green Tech-virksomheden har kontrakter frem til 2025.  

”Fordi vi kender fremtiden, tør jeg godt sige, at vi i 2025 har en plan om en omsætning på over en milliard kroner", siger Carsten Park Andreasen. 

- KCP

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

12.07.2024SCM.dk

Flot vækst og generationsskifte hos Eryk A/S

11.07.2024SCM.dk

Fremtidens transport har flere udfordringer end blot elektrificering

18.06.2024SCM.dk

Det offentlige indkøb bør tage den grønne førertrøje på

17.06.2024SCM.dk

Indkøberne har kåret Danmarks bedste B2B webshop

11.06.2024SCM.dk

Landbrugets omstilling kræver nye værdikæder

03.06.2024SCM.dk

Klimarådet: Miljømærkede offentlige indkøb mangler politisk fokus

28.04.2024SCM.dk

Større sikkerhed for ansvarligt tømmer på vej

24.04.2024SCM.dk

Farvestoffer og additiver spiller hovedroller i dansk tekstilprojekt

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup